42

Анонимен

преди 1 месец

Те пускат журналисти, ама не и руски:) Защото много лъжат и отразяват наобратно събитията, както е според руската пропаганда.

41

Русобил

преди 1 месец

За путиностан или лошо или нищо.

40

Раймонда Диен

преди 1 месец

Този ,който ще се оплаква последен няма да е Москва.

39

Анонимен

преди 1 месец

Руската Лейди Гага

38

Ганди

преди 1 месец

Вие в Русия трепате журналистите като мухи, а ти Макрон упрекваш,а колкото до оплакването се обърни към арменския поп

37

До Укро феновете

преди 1 месец

Аванта за по слабите. Като не могат да победят Русия в честен спортен двубой...Просто не я допускат на състезания. То па едни състезания, Мани мани. Парад извращенията и ЛГТВТСВГЗЪ "културата" Ако това ви харесва, обличайте вашите синове като гнусните тр.а.ве.рс.и дето носиха олимпийския огън и си въртяха задниците върху масата а отстрани им ръкопляскат "жени" като китове и тюлени. Които може да ви бъдат пример за вашите дъщери да станат като тях. За тези "ценности" ли се биете срещу Русия. А ?

36

Анонимен

преди 1 месец

"спазването на правата на журналистите и осигуряването на свобода на словото са само празни думи за Макрон и неговата банда" - По този начин обиденият Микрон си го връща на руснаците за десетките убити французи в Украйна.

35

ЯМБОЛИЯ

преди 1 месец

Пълна изолация на Североблатная от Цивилизацията.

34

Развеселен

преди 1 месец

Французите са научили от Захарова, че Олимпиадата е "провал" и са решили да спестят мъката на руските журналисти да отразяват "провала" :)))

33

уточнение

преди 1 месец

До До 17Цивилизацията е с древна история в Изтока! На Запад отвъд окена е млада крехка държава на 200 години създадена от крадци и убийци, които искат да диктуват света! Те са упадък, а не Цивилизация! А, че нас са ни пришили като колония от това не се чувстваме по-добре!

32

offf

преди 1 месец

Че нали си имат аналог на олимпийските игри в брикс :Д Да си отразяват тях

31

Путин

преди 1 месец

И в Киев не ни пуснаха, това е непоносимо тенденциозно отношение!

30

Striker

преди 1 месец

Ама..защо изобщо пускат мужикистански журналисти?

29

До Магелан

преди 1 месец

Хубаво ли пuщuш

28

Магелан

преди 1 месец

Шок ужас.Кремълските ватенки имат още такива спортни журналисти .Би трябвало Путин да ги преклавифицира на военни журналисти.

27

Олимпиади за всички

преди 1 месец

Защо да ги пускат? Съвсем скоро ще има Олимпийски игри за Източния свят... Олимпийски игри за Западния свят... После ще организират Олимпийски игри за Християни... и Олимпийски игри за мусулмани... И защото Демократичния свят толерира различията ще бъдат организирани Олимпийски игри за хетеросексуални и Олимпийски игри за хомосексуални... за вегтани... за месоядни... Разнообразие трябва да има ... и за да не се сърди никой ще се раздават само златни медали ... на всички.

26

Анонимен

преди 1 месец

Много правилно всеки един руснак трябва да бъде под земята на около 2 метра тогава всичко ще е наред

25

До Фют

преди 1 месец

Тролей жалък искаш ли пак на баща ти от rЪзЪ в твоите ycтенца както си е по стара ваша семейна традиция

24

Анонимен

преди 1 месец

Къде ще ви пускат бе клоуни. Направете си азиатски игри в брикс и си ходете там. Как хем сме ви врагове, хем ще ни стреляте всички с ядрени ракети... хем искате при нас да играете. Вие нямате ли малко достойнство? Баааа аз и мишшкитее лицемернии

23

Анонимен

преди 1 месец

На ткива световни събития се допускат само човеци! Тази к'ви претенции има!