35

Корупция, сър !

преди 1 месец

Тук не ядем доматите с колците и да мислим, че щом ни размахвате пръст и ни обвинявате в корупция, това ви прави некорумпирани. При вас е същото, но в по- голям мащаб. Билет до България за 730 000 евро, че и малко отгоре на човек. И, сигурно е с отстъпка за групово пътуване. И, Баце ще ви завиди на схемите.

34

петко на пускай

преди 1 месец

претоплени манджи от преди 3 седмици за пълнеж към постното ви меню

33

Анонимен

преди 1 месец

Ами че то, за тез пари, ако бяха по-настоятелни, щяха да си ги интегрират на 100% в Австрия. Да не би да трябва точно тези мигранти да отидат точно в България? Кое оскъпява толкова много "задължението" да връщат мигранти в България? Ей на Австрия наблизо.

32

Fen

преди 1 месец

Австрииците с Конкорд ли ги возят горките та им е толкова скъпо?

31

Аз

преди 1 месец

И аз да бях на мястото на австрийците, и аз нямаше да искам България и Румъния в Шенген. Наш "Хасен" ще ги налази още повече...

30

Отряд1

преди 1 месец

Цитирам: "Виена продължава да е единствената страна"... Виена е град. Благодаря.

29

Някой

преди 1 месец

Аз не виждам защо трябва да ги държим тук . Да отваряме всички възможни коридори и да ги пускаме на запад , щом не ни искат в Шенгенското пространство . Не сме им длъжни да им пазим безплатно границите . Двоен аршин .

28

Анонимен

преди 1 месец

А защо мигрантите трябва да са в България?Визи имат ли?

27

истината

преди 1 месец

Поне една държава мисли българите, че мястото им е в България не е в Шенген. Сигурно набитите и дядовците са се награбили и искате Шенген ама няма на село поне мляко ще пиете ако гледате, както и ГЕРБ, че иначе млякото се пресича хич не целуват жаби и не мият.

26

Анонимен

преди 1 месец

България трябва да ги спира, а не да създава проблеми на цяла Европа.

25

Анонимен

преди 1 месец

Защото минават през България безпрепятствено, защото с подкуп на полицията няма проблем и марсианец да премине. Затова не ни искат, затова ще ни ги връщат.

24

Ами

преди 1 месец

Да не ги връщат. Просто и евтино.

23

Анонимен

преди 1 месец

И защо трябва да го връщат в София? Ние българите нито сме ги канили нито ги искаме. Да ги връщат на танте Меркел да им бере грижата,тя ги покани.И Германия им е на една ръка разстояние.Стига западно лицемерие.

22

Анонимен

преди 1 месец

Ми като ви е скъпо, дръжте си ги....точно вие лаехте първи, когато Орбан започна да вдига ограда и да ви пази за...ниците. Сега ви налазиха, ама искали сте да ги връщате, ама ви било скъпо. Що не си ......!!

21

aa1820

преди 1 месец

Еми австрийците искаха да ги връщат обратно, сега реват че им било скъпо...и на нас не ни е кеф да стоим по границата заради тяхната двулична политика. Най-лицемерните хора, които познавам.

20

Христо Христов

преди 1 месец

Австрия даде нова самоличност на ислямския терорист Ахмет Чатаев, който взриви 150 човека в Истанбул. Факт.

19

Христо Христов

преди 1 месец

До 22 "Да се оплачат на Меркелица" -ц. 2014-15 година австрийците ЗАЕДНО с Меркел сочеха назидателно с пръст към Македония, Сърбия и Унгария, че създават трудности на имигрантите като искат да им проверяват самоличностите. Но де неграмотен про"с'так като ТЕБ, да помни това?!

18

Христо Христов

преди 1 месец

Да припомня, че 2014-15 година позицията на Австрия беше имигрантите да влизат без паспортен контрол.

17

Анонимен

преди 1 месец

Да се оплачат на Меркелица, т.е на арменския поп. Като ги приемаха, не рИваха. И, да, томчно по родните им места трябва да ги връщат и да се захваща всеки да си оправя родната къщурка. Стига по чуждите.

16

КАКА ЛЕНЧЕ

преди 1 месец

Така значи. Скъпи било. Лицемери жалки. Ако бяхме в Шенген- щеше да е безплатно. Налягайте си парцалите и си затваряйте устата. И като е толкова скъпо- ми дръжте си ги в Австрия!