385

Анонимен

преди 1 месец

Луд Мрази ЕС но много обича парите му

384

r3v0lv3r

преди 1 месец

Той полският министър ти го каза, хващай пътя и към Азия.Стига се занимава с тая пропаднала Европа.

383

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Блатниците скоро не са се надували за контрола над износа на украинско зърно. Е няма как да се надуват, защото нямат кораби в Черно море с които да оперират. Ама така, героично, пАбедоносно са ги изтеглили.

382

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 385Това в коя американска приказка си го чел? Щото нямат течаща вода, милиони руснаци бяха блокирани по световни туристически дестинации, след като им бе спрян достъпа до паричните средства по картите. Аз пък четох, че живеят в наколни жилища, или землянки без ток. И ходят само с една препаска, щото немат пари за дрехи и обувки.

381

Анонимен

преди 1 месец

До Коментатор 393Самсунг къде се произвежда, че не знам? Ейпъл май го закъсаха, когато Ковида плъзна в Китай? Защо ли?

380

Коментатор

преди 1 месец

Ами купувайте си коли, телефони и други от Китай и Индонезия. Никога повече Самсунг или Апъл.

379

...

преди 1 месец

Ясно, че е прав, но не ни изнася. Извън темата - сравнете София и Будапеща?

378

Анонимен

преди 1 месец

Малко хора го виждат това. Не, че Западното влияние ще изчезне, ще го има но няма да е фактор номер 1 а 2.

377

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Най-накрая разбрах защо всички русофили си мислят, че като не си русофил си американофил. Ами в руската конституция е заложено, че САЩ е враг номер 1 на Росия, следователно всички тука за тях сме американофили. Аз пет стотинки не давам за САЩ, а за Росия и по-малко не давам.

376

анонимен

преди 1 месец

Премахнете този купения. Плаши децата.

375

Анонимен

преди 1 месец

С една дума САЩ повлече Европа на дъното, а продължили това с ЕС, НАТО е свършено. Не случайно Германия обяви, че финансирането за Украйна ще е вече на половина, защото и трябват пари, а дълга и се е увеличил. Същото ще ги грози, и други държави в Европа. Влагайте лична логика в нещата това, че се говори Украйна ще победи са пълни глупости. Още от самото начало беше ясно всичко това. Проблема на Европа е прогнилата политическа класа, която е на доизживяване както и при нас.

374

Анонимен

преди 1 месец

Проблема е в това, че САЩ си изиграха грешно картите с Украйна, като си помислиха, че много лесно ще надвият Русия давайки им оръжие. Да ама не, и на тази въдица се хванаха всички *** от ЕС, и краха ще е пълен за Европа. Орбан е най обрания енергичен политик с проницателен ум, които много добре си е разчел картите. Проблема, е че в Европа има мекерета на САЩ, и от там идва целия проблем. Не случайно избраха Урсула отново. Целта е прокарване на Американската политика в Европа с цел унищожение

373

Анонимен

преди 1 месец

Много просто е обяснението на всичко това САЩ започнаха войната в Украйна те я финансират, и те използват украйнския народ като средство за постигането на целите си. Зеленски е марионетка на САЩ избран след майдана в Украйна, които също САЩ сътвориха с цел Украйна да нападне Русия. Това всичко, колко и странно да е е пълната истина, само, че европейските политици са твърде глупави за да го проумеят, и в това е проблема, защото голяма част от европейските политици са марионетки на САЩ.

372

Анонимен

преди 1 месец

Някой русофил може ли да обясни на нас, простите нерусофили, защо руски частни паравоенни групировки стопанисват златни и диамантени мини в Африка, а средностатистическия руснак в Русия няма течаща вода, а за канализация само е слушал истории. Въпросът е реторичен.

371

Анонимен

преди 1 месец

Новина от Мали - туарегите са разбили база на руската паравоенна групировка Вагнер, взели са пленници и сега ги предлагат на украинската армия. Това е руския войник - беден *** алкохолик, заминал да се бие в Африка да пази златна мина за да може Путин да си купи още един дворец.

370

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

До До Кравар Евроатлант Айде и ти си поредния пишман професор да се изкаже. Аз пет пари не давам за петродолара и за БРИКС. Тук е БЪЛГАРИЯ, а не САЩ или Росия. Аз искам да живея извън руския мир, благодаря, дръж си рублите.

369

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантико, къде ви е икономическия растеж, като подвадим инфлацията. Нали сте мощни икономики, що чертежи а не реална продукция ммм, кой ви е крив че ви мързи да произвеждате а разчитате на гола пропаганда от такива като тебе.

368

Анонимен

преди 1 месец

До Кравар ЕвроатлантикНикой не се бута тук, където си ти гастарбайтер, българите взеха да си идват обратно. Ти си остани там ако искаш.

367

Анонимен

преди 1 месец

Когато този човек говори истината речта му била антизападна. А когато западните политици лъжат че на запад е добре, прозападни ли са. зАПАДА ОМИТА ВСИЧКО ОТ ИЗТОЧНА еВРОПА ЩОТО НЯМА КАЧЕСТВЕНА РАБОТНА РЪКА И СУРОВИНИ. пълни мизерници. Българи работете си тук и правете бизнес тук, не ходете да слугувате на тези западащите. украинската им аватюра е признак на крайно отчаяние.

366

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Аман от шишман професори и лицемери русофили. Европа била най-зле, най-бедната, не знам си кво си, ама ВСИЧКИ тука се бутате. Айде бегайте в Африка или Азия като не ви изнася, няма да ми липсвате.