27

Анонимен

преди 1 месец

Поредицата от случайности не е случайност.

26

Тантум Вердев

преди 1 месец

Подготвени са , подготвени са , войводо ! Само че в друга сфера , която вече 30+ години тренират . В посока КЪМ тях ...

25

Анонимен

преди 1 месец

Не оставки а уволнения трябва и търсене на отговорност по съответния ред.

24

Анонимен

преди 1 месец

Нямаме сигнал на Бг он еър от половин година ?!?

23

анонимен

преди 1 месец

Не прехвърляйте грешките на обикновените хора на гърба на политиците.

22

Анонимен

преди 1 месец

До Оставка! Te не само са аматьори, но и комици! Пълна боза продукшън.

21

Оставка!

преди 1 месец

Правителството на Главчев е най-некадърното и безлично правителство, което България е имало! Главчев и Калин Стоянов само се снимат като актьори и никаква полезна работа не вършат. И двамата са некомпетентни аматьори без нужните качества за високите постове, които заемат!

20

Анонимен

преди 1 месец

Пишман воеводата министър купи с наще пари едни консерви дето още са на хартия и покрай тях се похарчиха още толкова пари , и смее да говори , скрий се и не се показвай до като си жив

19

анонимен

преди 1 месец

Какво е правил този доцент в складовете и защо е завел и детето си там?!

18

Мара общата

преди 1 месец

Каза най-подготвения.Скоро към него ще се присъединят и други подготвени - харвардци и цял академик да си правят компания след изборите,а и да не забравя и Грух.

17

Анонимен

преди 1 месец

Има ли връзка между взривовете и пожарите ?

16

Анонимен

преди 1 месец

Ооо недей .... Ти какво направи за 4 години? Продадохте десетина хиляди паспорта, отиде у маалата в Стара Загора и вместо да сринеш 2-3000 излишни и нелеглани къщи, ти едвакм докопа 2 и половина, че и 5 дена не можяхте да мръднете, докато се нароят жуналисти, да ви снимат.

15

Анонимен

преди 1 месец

Аре бе 'инвеститорите' от Историческия Скам що не почерпите завалията с няколко прасенца и чеверменца да напълни малко тоз търбух. На празен стомах Шкембе Воевода как се става? За велики дела, трябва велико шкембе

14

БИЛЛА

преди 1 месец

Сигърен съм че торбичката му е в задният джоб и е празна отдавна.Иска да се нарежда пак на опашката за допълнително.Имаш ли власт,имаш и пари.А торбичката винаги е пълна.

13

Анонимен

преди 1 месец

9 Ти си гледай Дисниленд 2014, най-великият кич на планетата. С български паспорт много северномакедонци мият тоалетните в Западна Европа. За да си купят и дрехи.

12

Анонимен

преди 1 месец

Армията не трябва да се занимава с гасене на пожари или ако се случва да е в много крайни случаи а не всеки път. Гасенето трябва да се прави от пожарната служба. Армията се намесва защото пожарникарите нямат нужното за да се справят. Извода е че нямаме нито читава техника в армията нито читава техника в пожарната. То дори линейките са ни проблем.

11

Рюхо

преди 1 месец

Как така в последен момент бе. Разрушаването на България се планува по мандати. Това правителсво ще руши и краде в тоя сектор, следващотот в другия ... Тази част от конституцията пречи и трява да се бракува преди следващите избори... Сега сме демокрация така че няма петилетката за 3 години, направените планове се и зпълняват буквално, точка по точка.

10

Анонимен

преди 1 месец

Бедна държава, *** народ, крадливи политици. Или крадливи политици, бедна държава, *** народ, който ще гласува за едни и същи производни на мрокобесната ДС, за 7-ми път.

9

Анонимен

преди 1 месец

Бай.... който не свърши абсолютно нищо като министър, но наричайки и плюене е велик! Шкембевойвода оди се цени с Славчо-Македония, нали ви е дежурната дъвка!

8

Da, za Makedonija

преди 1 месец

Abe kupete mu iedin kostum na skembe vojvoda be.......ovoj e mnogu star be....