19

The EVIL Queen

преди 1 месец

Букмейкъра да каже колко намека за джендъридеологията имаше на откриването, защото спрях да гледам, когато намекнаха за тройка меду *** гай, азиатец ГАЙ и бяла жена... Извратеняците на запада ги чака Содом и Гомор две. АМИН!

18

OMG_Lucker

преди 1 месец

Ще стискам палци на Насар да опровергае букмейкърите. Разбира се и на другите ни олимпийци, но смятам, че той е с най- сериозни шансове за злато. Пу пу- да не го урочасам. Мачкай Насар!

17

отан

преди 1 месец

До НАТО ако я пуснат-повече от Кравария ,дето ВСИЧСИ са с допинг.Както на комбойййййците ,не им пречи да си купуват и петрол,и газ,дето после ти го продават на 5 торна цена като ТЕХЕнН,и стратегически суровини,ако не ги беше бъзе,щеше да я пуснат и на олимпиадата,ама ...

16

oelej ;eod.d

преди 1 месец

девет медала,ама тиквени...айде ще си говорим пак след УЙлимпиЯдата....Пък драскачите тука,да ядат на ...

15

НАТО

преди 1 месец

А фашистка русия колко медала ще вземе? АХАХАХАХАХА

14

До 12

преди 1 месец

Като си толкова сигурен в Насар, алагай олл ин ;)

13

Анонимен

преди 1 месец

Имаме шансове за медали, но човекът долу е прав, че нито борбата, нито щангите са спорт. Грозна картинка са. Иначе Насар е много симпатично момче и е роден в Париж. Успех на всички спортисти и да не забравят, че са там на наша издръжка!

12

Deep Zone

преди 1 месец

Насар е с титлата и световен рекорд, много ще се смеем на Грейсшит, докато пеем химна :)

11

Оня

преди 1 месец

Дрън, дрънннннн

10

Анонимен

преди 1 месец

Карлос Насар- какво прекрасно именце има тая смешка на моя издръжка. Кой съм аз ли? Топ платец на данъци с месечен данък, колкото вашия за години напред.

9

до 8

преди 1 месец

Скрий се, бе бедняк бачкотещ бачкер русофил! Все САЩ ви виновни на тоталните аутсайдери, че сте ДЪНО цял живот...

8

Анонимен

преди 1 месец

Важно е да кажа че американците ще са първи Това е най-важната новина за американския сайт днес бг продължават да унищожават България с пропаганда тия световни убийци

7

Анонимен

преди 1 месец

За жалост, единственият СПОРТ, в който имаме шанс за медал, (да, истински спорт, а не дивашки бедняшки тъпизми като щанги и борба за полуръстове и малоyмници), е художествената гимнастика... Айде, да кажем и в аматьорския бокс има някаква доза чар, но мнооого по-малка спрямо професионалния. Всеки нормален спорт- ц. Няма ни там. Само дивотии за бедняци, които по цял свят никой не нарича спорт.

6

Edin

преди 1 месец

При бай Тошо 10 златни беше минимума с който тръгвахме за Олимпиада.

5

Карлос Насар

преди 1 месец

Само ми дръжте бирата!

4

Зозо

преди 1 месец

Много здраве на букмейкъра!!! Карлос Насар, Стиляна Николова и Божидар Андреев няма кой да ги мръдне от златото с черешово топче.

3

Анонимен

преди 1 месец

Има ли 1000 човека в цяла българия които се интересуват от тая новина?

2

Лъки

преди 1 месец

Големи букмейкъри,страшно точни! Това е все едно,да кажеш,накъде ще сочи щампата на футболната топка,след посещение в мрежата! Гол и това е!

1

Анонимен

преди 1 месец

Насар е абсолютен фаворит в категорията си, дори според букмейкърите, така че това са врели-некипели