78

Николай Стоименов

преди 1 месец

Кмете с какво те заплашиха простите милиционери

77

Дедо

преди 1 месец

Много си е тамън кмето,на май е римлянин! И Ко от туй,Риши Сунак беше премиер!

76

РВ

преди 1 месец

Тук пишещите никога не си взимат отпуска! Работят 24/7, супер честни са. Кмета какво прави юли месец на морето а не охранява цеха? От сега на татък кметовете трябва да дават наряд всяка вечер!

75

Анонимен

преди 1 месец

И защо да не отиде в Гърция? На панчаревския гьол ли трябва да стои, като е от Елин Пелин?

74

Анонимен

преди 1 месец

Не разбрах защо е трябвало да се прибира въобще? Ще върне времето и събитията назад ли? Това общинска фабрика ли е и той ли е управител там? Или просто за парлама, да има някой нещо да говори? Май отсега замазват вината на наши хора.

73

бл.134 в Zап. парк

преди 1 месец

Развалихте на кмета милионерската почивка ....нищо после 2 месеца на малдивитите с новата секретарка

72

Анонимен

преди 1 месец

Ха сега де.......тръгнал ама май не от Гърция,а от Австралия!

71

Анонимен

преди 1 месец

Тъгна ли? Ами т о с и е жива тъга във вашата фашистка Община.

70

Добре дошъл

преди 1 месец

За 23 часа вече се е придвижил до Елин Пелин, а сега му остават още няколко часа да стигне до района на аварията. Скоростта е завидна дори за римски пехотен полк, макар че в днешно време е можел да ползва транспорт.

69

Анонимен

преди 1 месец

Ромите вече са тежкари.Ходят в Гърция.Ядат телешко за 500лв.

68

Айше

преди 1 месец

Тоа от наште бе

67

Анонимен

преди 1 месец

български кмет, представител на националистически формации си прекарва отпуска платен от българските граждани в Гърция, а не в България

66

Анонимен

преди 1 месец

Некадърниците по върховете отново не са в час! Те пак не се знаят един с друг кой какво трябва да прави и хаоса е на лице! Как е възможно такова безхаберие,някой задействал въпросната система,ама никой в държавата не знае кой е той?! Както е тръгнало утре някой може да обяви война на Русия да речем,ама пак да не знаем кой е този някой! Абсолютни безхаберни продажници!

65

Васил

преди 1 месец

Само за инфо от Атина до София с кола са 8 часа без да се брои чакането по границата. Ако е бил на някой от островите е нормално да отнеме и повече време да се прибере.

64

До 64

преди 1 месец

Какъв е този кмет с 5 деца? От махалата ли е? Много млад с толкова деца.

63

Анонимен

преди 1 месец

Какво искате, бе? Човекът си чупил краката да бърза към България. Докато тичал с айфона по плажа настъпил морски таралеж.Едвам успявал да бяха с болките в крака и залитнал върху един шезлонг с една румънка.За малко да го набият румънците. Продължавал да тича към самолета и по едно време до летището се усетил, че е по бански, пари няма, документи няма. Никой не знае, че е важна клечка в България. Билет нанаааай. Тръгнал да тича обратно към хотела. Ударил се в друг шезлонг. Кмета е гипс отвсякъде.

62

Анонимен

преди 1 месец

Какво ненормално има в разгара на лятото на е отпуска? И какво като е в Гърция? Много българи ходят в Гърция на море. И как да се прибере, ако е отишъл със самолет? Аман от плюещи! Той да не е предвидил, че на тази дата ще гръмне склад и да си седи вкъщи? Човека има 5 деца /ако не се лъжа/. Вие, плюещите как ще си останете децата и жената и ще тръгнете веднага за вкъщи?

61

Кметът

преди 1 месец

Студено узо снощи пих и капкааа не останаааа.....

60

Анонимен

преди 1 месец

А за какво точно си идва? От кметовете в България, освен Софийския, нищо не зависи. Избират някакви на принципа да върви заплата, че наше момче. Пари за местната власт има колкото да не падне кметството и да дадат някой лев на малцинствата да метат площада. Ти като си дойдеш какво точно планираш да направиш за изгорялата фабрика?

59

Ами

преди 1 месец

Ако е бил по островите няма как да прелети с колата. Нормално е да му трябват повече от 12 часа, за да стигне до България.