10

Анонимен

преди 1 месец

Какви са ли? Ами фантазьорски са ...

9

Анонимен

преди 1 месец

Аман от предавани от човек на човек глупости и псевдонаучни статии.Яжте си храната, пийте си питието с удоволствие, един живот се живее. Дори да са прави и го съкратя с някоя година, времето ще съм го изживял без лишения и съобразявания. Какъв живот е нещо да го усещаш на езика, а да не смееш да го хапнеш. Заради платени статии и маркетолози.

8

една жена

преди 1 месец

До Анонимен 1 Всъщност, не сте прав/а. Съвременните сортове пшеница съдържат много повече глутен, отколкото "бабините" :) Едно време са се отглеждали лимец и спелта, които са още по-полезни. И, както е написал някой по-долу, хлябът се е правел с квас.

7

Анонимен

преди 1 месец

Нямам алергия към глутен. 3 години режим без глутен. Никаква полза.

6

Много ясно

преди 1 месец

Ако си търговец на безглутенови храни, ползите са ухахаа!

5

Анонимен

преди 1 месец

Яжте само хляб със квасни бактерии..... Забравете за бързо подпухване на хляба с майата. Квасните бактерии са ЗДРАВОСЛОВНИ! Маята е НЕЗДРАВОСЛОВНА! Хляб с квасни бактерии подпухва в продължение на един ден и половина и след това се пече. Хляб с мая за подпухване става за 15 минути и веднага се пече. Затова индустритя прави бърз нездравословен хляб, за печелене на пари!

4

Чичо

преди 1 месец

Аман от диетолози и други неграмотни последователи. Яжте си хляб и другите тестени изделия и не мислете за тези глупости.

3

Ако нямаш

преди 1 месец

Алергия към глутен, никакви . Другото са митология за маняци

2

Анонимен

преди 1 месец

Никаква не е ползата. Тия реклами са за бизнес. Няма такова неко като здравословно хранене. Привържениците му са психопати.

1

Анонимен

преди 1 месец

Много са знаели дедите ни какво е глутен... Хлябът е бил основна храна откак свят светува, ама е бил без подобрители и оцветители!