81

Ангелина

преди 1 месец

Имам много големи съмнения ,че ти някога "си вкарван в пожара" и си гасил дори и огън на Сирни заговезни.

80

сиромах

преди 1 месец

Абе,няма ли да се намери един почтен пожарникар от времето на човека ,който помни че е прочел Винету и да каже тоя четящият виждал ли е жив огън и влизал ли е някога да гаси,знае ли поне от кой край се хваща шланга?Само един почтен от миналото пожарникар се търси!

79

Жалка картинка

преди 1 месец

Буцефалий скачай и сега бе. Кой те спира. Май само в леглото с Ристьо и Асенчо мечтаеш да скачаш вече.

78

Велес

преди 1 месец

..."Борисов: Едно време ни вкарваха веднага вътре в пожара"... Оле боже, и това нещо се опитва да се самоизтъкне... Виждал си и ти пожар, ама на картинка...или във холивудските сериалчета...Аха...

77

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е Радев да направи Партия и да смачка веднъж завинаги Гербаво-Депесарската мафия. Народът ще го подкрепи.

76

Баце

преди 1 месец

Минаха години, а бяхме млади..

75

Анонимен

преди 1 месец

Въпрос! Защо русофилите и русофилистичнитеМисирки в сайта не обичат Бойко? Отговор: Понеже не им дава да маршируват, манифестират и развяват Червени знаменца по площадите на София в името на Ленин и Сталин! А те са свикнали от по времето на Соца! Това е тяхното възпитание! Еххх спомени спомени! Колко свободно Викахме "Ура" .."Ура да жовей Комунизма" по времето на Соца.... така както в Свободата на "СЛОВОТО" в Москва! Да - Истина ... По времето на Соца имаше "СВОБОДА НА СЛОВОТО" Ураааа!

74

Анонимен

преди 1 месец

Въпрос! Защо русофилите и русофилистичните *** в сайта не обичат Бойко? Отговор: Понеже не им дава да маршируват, манифестират и развяват Червени знаменца по площадите на София в името на Ленин и Сталин! А те са свикнали от по времето на Соца! Това е тяхното възпитание! Еххх спомени спомени! Колко свободно Викахме "Ура" .."Ура да жовей Комунизма" по времето на Соца.... така както в Свободата на "СЛОВОТО" в Москва! Да - Истина ... По времето на Соца имаше "СВОБОДА НА СЛОВОТО" Ураааа!

73

Анонимен

преди 1 месец

Едно време Мутра нямаше,как да стане кмет на столицата или Министър председател,както и ***,като Цецо Кривата глава да министър на МВР !

72

Анонимен

преди 1 месец

Луканка! Защото снощи правих Кекс, Кекс, Кекс! Съседа ми обра колата, но всичко е точно. Намалиха мойта заплата, но всичко е точно. Откраднаха ми колелото, но всичко е точно. Ударих си кутрето в леглото, но всичко е точно, защото снощи правик Кекс, Кекс, Кекс! На плажа заваля порой!Животът ми е в застой! Майка ми не ме обича, но всичко е точно! Осъзнах безсмислеността на своето съществуване и илюзърността на най-дълбоките си мечти и надежди, но всичко е точно! Защото снощи правих Кекс! Кекс! Кек

71

Анонимен

преди 1 месец

Когато уж пожарникаря Борисов се прави на премиер, летят стотици милиони за БМВ-та за МВР, службите се занимават само с политически инженеринг и корупция, междувременно държавата изгоря заради неадекватната материална база на пожарникарите. И сега кой е виновен?

70

Анонимен

преди 1 месец

Борисов никога не е виждал пожар на живо. Баща му го уреди да завърши милиционерското и после го назначи разносвач на папки по коридорите на властта.

69

Анонимен

преди 1 месец

Промените в Конституцията бяха приети с гласовете на депутатите от ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ. Не е съществено кой точно го е предложил, важното е кой ги е гласувал.

68

Анонимен

преди 1 месец

Тлъстият похотлив крадец, който 12 години разсипваше Държавата, сега какъв е ?

67

Главчо

преди 1 месец

Е как бееее. Ти си машина, тикво такава!

66

Анонимен

преди 1 месец

Бат Бойко, дай газ, изгаси пожара на комунистите запалили мозъците на мисирките в този час. Извънредно положение. Голямо напрежение. ХейТулупи!

65

Анонимен

преди 1 месец

Бат Бойко, дай газ, изгаси пожара на комунистите запалили мозъците на мисирките в този час. Извънредно положение. Голямо напрежение. Хей ***!

64

Анонимен

преди 1 месец

Този е същинска зелена муха

63

Анонимен

преди 1 месец

Хей народе опомни се! Бойко не казва, че едно време са ги вкарвали вътре в пожарите, а казва че по времето на Соца така комунистите са опожарили народа, че той е създал специална пожарна команда да го вади от там и все още не може да го извади от пожара на комунизма!

62

герберче

преди 1 месец

Как се кефя на омразните коментари срещу Бойко Борисов. Виете, ли? Вийте, вийте на луната...ПАК ЩЕ Е ТОЙ N1! ПАК ЩЕ Е ГЕРБ N1! Чакайте да ви оправят Шарлатаните, Чалгарите, комунистите и сектата на Прокопи! Успех ви желаем! ;-)