22

Анонимен

преди 1 месец

До жалка държаваЖАЛКА ДЪРЖАВА - Не плачи за държавните, те смучат още повече от частните, + бюджетът който си папкат. Провери си в НЗК колко са взели уж за теб! Ще ти се окръглят очите.

21

Анонимен

преди 1 месец

И двете болници трябва да се закрият-точат касата като частните болници.Директорът на 4гр. е един от основателите на герб...гробокопач на здравеопазването.

20

Анонимен

преди 1 месец

От тая дълга статия нищо не разбрах.-----ДСБ имат човек който си е харесал сградата на болницата с проблеми. Дърпат ушето на коалиционния партньор и правят скандал за да стане тяхната. Болницата отива в канала, лекари и сестри на борсата, а сградата в ръцете на правилния бизнесмен.

19

Опаа

преди 1 месец

От тая дълга статия нищо не разбрах.Все пак е срамота да управляваш но години,да е на загуба и нищо да не правишКакто искате се наречете: ГЕРБ ППД АНТОН БСП:доказахте че нямате разлика

18

Катоо прочета лекар

преди 1 месец

и някакси изгубвам интерес! Сигурно е някаква нова болест! За последен път бях април тази година в България и нямам повече желание да тествам нивото на медицинските търговци!

17

до 15

преди 1 месец

Кво е "забранено" от ЕС и какви са механизмите и инструментите на държавни субсидии за държавните учреждения от национално значение е, "обществена тайна"! -))) Например: Иванчу Пехливанина от Долно-Нанагорнище "дарил" 1 Млн лева на Болница "Доктор Ох, Боли". -))))) Въпроса е, да има воля и желание от страна на държавата и управляващите!

16

Анонимен

преди 1 месец

Непопулярно мнение: при положение че Пирогов и МВР болница са на по 200 метра за какво им е четвърта градска?

15

Анонимен

преди 1 месец

До до 8 Субсидии е забранено от ес. Секи иска са мо държавно тогава както си беше до 1989.

14

Уха

преди 1 месец

Така е държавата Булгаристана има 150 милиона за несъбираем кредит от ББР на Вълка, 100 милиона за кредит от ББР на рекетьорите, 500 милиона за хотели на окраинците и няма 4 милиона за болница.

13

Анонимен

преди 1 месец

Ваня григорова да се не прави на щипната "големите" заплати в втора градска са точно от месец иначе същата мизерия.

12

до 8

преди 1 месец

На туй му казват Държавно Сбсидиране, бе главчоуу..., ти кво си мислиш, че по Европата държавните болници "генериат печалба"??? Или си много наивен или си много г::::лупав (което е едно и също)! -)))) По този начин Държавата инвистира в здравето на населението си, а за богатите има части болници!!!

11

Анонимен

преди 1 месец

Григорова е слуга на Сорос, поровете се из информационното поле и документациите и ще видите , че е истина. Всеки близък до НПОтата на Сорос трябва да бъде съден , тричан и прокуден от България.

10

до 5

преди 1 месец

"""""Като е фалирала болницата просто се закрива.""""" ------ Ама после ти първи шъ пропищиш: "Къде са Болниците и Лекарите в таз държава?", щато алтернативата шъ е между Знахарка или Билкарка!!!! Ей, много т:::::ъп народ у таз държава, бе!!!!!

9

Анонимен

преди 1 месец

Вместо да я закривате направете я почивна станция на ранените от руските фашаги украински войничета.

8

Анонимен

преди 1 месец

До баба мара Че те ще натрупат още заеме ако им плати държавата и така доколко ще им плаща като ще фалира и държавата както 1996..

7

Анонимен

преди 1 месец

Закривай. На тази малка територия не са необходими толкова болници.

6

баба мара

преди 1 месец

при това застаряващо население как ще закривате болница спрете парите заукраина и плажуващите на плажа и ще се погасят заълженията стига глу-пос-тиот сутрин до вечер

5

Анонимен

преди 1 месец

Като е фалирала болницата просто се закрива. Както е в другите отрасли. Лекари са на заплати а и скубат на часно и те пациентите нема откъде да им плащат и заплати и на часно. Едното требва да се закрие.

4

Кръчмата

преди 1 месец

Болницата имала 5 Млн лева задължения...??? И къв е проблема на държавата да ги покрие от онези 500 Млн лева помощи предназначени ежегодно за укроФитеците????

3

Уха

преди 1 месец

Много ясно шефът на Ванчето демек Шиши трябва да избие кинтите от вложението. Така е с комюнистките и синдикалистките Ви чака Булгартабак ликвидация.