191

Анонимен

преди 1 месец

Путин умря в 2022 Никой не взема насериозно двойници, тройници и четворници на умрелия бункерен плъх ! Какъв руски план ви свири вКРАТУНИТЕ ? Русия няма легитимен президент ! Никой не ги бръсне ЗАслива !

190

Анонимен

преди 1 месец

През 2024 дронове атакуваха 15 НПЗ в 10 руски региона. Шефът на Gunvor Group за търговия с нефт Торбьерн Торнквист заяви : Русия дневно губи до 600 000 барела преработен нефт. До средата на март 2024 са загубени 16 процента от руското производство на автомобилни горива : НПЗ Роснефт вРязан, Лукойл в Кстов, които снабдяват Москва. Славянский НПЗ в Краснодарский край, Сыранский и Куйбишевский НПЗ в Самарска област и т. н. За ремонта са нужни импортни резервни части.

189

Въпросче

преди 1 месец

Хм, странно. Неизвестно защо, за 3 ( трети ) път ме трият. Да не би да има някакви правила, които не спазвам ? Кой да ти каже...Та, да питам пак.Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

188

Анонимен

преди 1 месец

Възможно е бандеровците претендират че са работили с ислямска държава в мали това е заевено публично днес Андрей Юсов говорител на ГРУ

187

ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА

преди 1 месец

зАПАДА ОТ СТОТИЦИ ГОДИНИ ИСКА ДА ЗАВЛАДЕЕ рУСИЯ, ПОСТИГНА ЛИ ТОЗИ ЛЕЛЕЯН ИДЕАЛ НИ НАЙ-МАЛКО.

186

Анонимен

преди 1 месец

БРИКС, С ПО-НИСКИ ЦЕНИ НА СТОКИ И УСЛУГИ ИМА ПО-ГОЛЯМ бвп ОТ Г-7 А ВИЕ СИ ПРОПАГАНДИРАЙТЕ. ЗАРАВЯЙТЕ СИ ГЛАВАТА В ПЯСЪКА.

185

Поручик Ржевски

преди 1 месец

Европа вече не е нито политически, нито икономически, нито културен фактор. Изоставането на Европа спрямо Азия става много по-бързо от очакването. Всички, които смятат, че Русия е изостанала държава, мисленето им е замръзнало на ниво 1992г и оттам всички ъпдейти са спрени.

184

Анонимен

преди 1 месец

Антируската пропаганда с цялата и несъстоятелност и пошлост. Западните наемни тролевее, вижте си икономиките на рециклирането на *** без суровини докъде ще ви доведат. С какво отчаяние запада драпа да завладее слабата Русия и не може и не меже и не може пет века да направи това.

183

Анонимен

преди 1 месец

До Бонго БонгоВерваме ти.

182

Анонимен

преди 1 месец

То цяла западна Европа е евразия плюс Африка. Редно е площада да отразява обективната етническа реалност на континента.

181

Анонимен

преди 1 месец

Зашото такъв континент като Европа няма. Има Евразия.

180

Знаещ

преди 1 месец

Да ама преди 1917 западняците препознаваха белогвардейците като врагове на комунизма ,а сега тези действаха с комунистически методи срещу запада 40 г и накрая му обявиха война и то с кръста - каква пародия. Сега запада ги мачка ,а комунистите не ги познават за свои ....

179

Петър

преди 1 месец

Защото повече руснак няма да стъпи в Европа никога ...

178

умните руси бягат

преди 1 месец

след 1917 само в Берлин са печатали повече руски издания, отколкото в Москва и Петербург взети заедно ! Извод : болшевизмът, сталинизмът и путинизмът причиниха ЕМИГРИРАНЕ на ЦВЕТА на Русия ! УМНИТЕ НЕ ТЪРПЯТ БОЛШЕВИШКИ КАСАПИ !

177

Копейкин

преди 1 месец

Някой знае ли колко медала взеха до сега руснаците от игрите в Париж? Поне четири златни са им гарантирани в дисциплината бягане с перални, тичане с тоалетна чиния, крадене на маратонки и отвличане на деца. Цял свят ги презира

176

Анонимен

преди 1 месец

Според много руснаци е трагедия, че Собянин не се изнесе към Израел или западна европа като Пугачова и ней подобните когато 22 година започна СВОто.

175

Анонимен

преди 1 месец

Скоро ще се казва- "Блатньй"....

174

Анонимен

преди 1 месец

Не е Европа- защото блатото Русия мина Индия и Китай по мизерия

173

Бонго Бонго

преди 1 месец

Хубави наистина хубави руски жилища стават български.

172

Бонго Бонго

преди 1 месец

Много съм щастлив от една новина, че руснаците се изпаряват със скоростта на сто Бийти пиндерса от Равда, Поморие, Камчия ареее метем плажа.Санкциите са стопирани руските банки и руснаците немогат да си погасят плащанията и усещат омразата към тях и си продават имотите.Призовавам бг в чужбина да си купуват жилища по морето.