55

Анонимен

преди 1 месец

Ако беше някой друг, примерно обикновен човек, за някво кокошкарско престъпление, щяха вече да са го окошарили.

54

Петела

преди 1 месец

Много яка кака

53

Чичолина

преди 1 месец

Още ли не е станала фолк фурия.Поне не пее фалшиво като някои.

52

ТАЯ

преди 1 месец

ДЖУКЛА ДА БЪДЕ СПРАВЕДЛИВО ОСЪДЕНА,ТАКИВА КАТО НЕЯ СА СЕ САМОЗАБРАВИЛИ-МВР ЛИ-НАНАЙСИ

51

Мънго Джери

преди 1 месец

Е и и да я осъдят условно може и да не обжалва,а може и да не я осъдят.Този джип си има номера,от тях се стига до собственика,който пък има регистрация по адрес,на който чак на другия ден го потърсила полицията и му взели проби тогава и тя го била знаела,че го издирват?Ами негоден опит да го укрие,без последствия.Със стълбата го била укрила в собственият му дом? А без стълбата вероятно щеше да разбие вратата си,а полицията на момента щеше да го издири.

50

баба мара

преди 1 месец

как може това недоразумение да работи в мвр позор

49

Фитока

преди 1 месец

Ха,ха,ха49 и той не си знае чадъра.При пиене на много кафе по заведенията се забравя да се придвижат преписки,да се връчат навреме наказателни постановления а при невръчено и влязло в законна сила няма как да има повторното в едногодишен срок за шофиране без книжка,съответно да има наказателна отговорност.И така с години си е шофирал без книжка.А и такива се крият,а наказателното постановление трябва да е връчи лично на него,за а е валидно връчено отнася ли се за шофиране без книжка.

48

Анонимен

преди 1 месец

в крайна сметка КОЙ е разпъвал чадър над тоя престъпник толкова години не се разбра, то ако не излезе и сам не каже пред тв, няма как да стане в бг

47

Полициата

преди 1 месец

В България е престъпна организация занимаваща се с разпространение на наркотици, кражби на автомобили, търговия с оръжие, рекет, охрана на криминални и политически босове, наказателни акции, убийства и т.н. При положение, че полициата е криминална организация какви очаквате да работят там и как същите ще преследват престъпници. Съдът и прокуратурата са другите две престъпни организации, част от силовите мафиотски структури на държавата.

46

Анонимен

преди 1 месец

Ми трябва първо да стане баба, и след това да започнат делото, а като си отиде от старост последното заседание ще бъде на гобищата за да я обявят за виновна и чак след приключването на това дело ще имат възмовността да започнат дело срещу Семерджиев. Даже ще могат да обединят делата за всички престъпления които е извършил от сега до тогава в едно и да спестят пари на данъкоплатците...

45

Анонимен

преди 1 месец

На кой му пука

44

Анонимен

преди 1 месец

Единствено не ми е ясно защо при всички факти , че и признания от г-жа Симона на МВР/Прокуратура или който и там да се занимава с това са му нужни 2 години за да повдигне обвинение

43

Анонимен

преди 1 месец

Ама тя, колегите и и шефовете им тоя убиец са го прикривали години наред. Даже са се возели с него в колата, за да не ги спират други полицаи. За това ще има ли обвинения? За злоупотреба със служебно положение трябва да има много строги наказания, за да има някакъв превантивен ефект.

42

неразбрал

преди 1 месец

А намагнитената угоена св..ня Шиши и хасковския противен мишок Добрев кога?Кога ще видим Тиквун Пачката-Кюлчето Барселонски в затвора?Доганя и Прокопиев кога?

41

Иван

преди 1 месец

Две години по-късно дават ход на делото? Че то с тая скорост след 10 години я има я няма 2-3 заседания по делото.

40

Ленин

преди 1 месец

Моментално да бъде изпратена в бежанският център в Харманли , да бъде хвърлена гола и с няколко туби вазелин вързана за кол обградена около обезумели ислямисти :) Това е справедливото наказание за нея , а за Семерджиев заместник на доктор Менгеле трябва да се занимава с него .

39

Фитока

преди 1 месец

Звучи ми странно "укриване по адрес на местоживеене"!Ако го бе завелв нейния дом е съвсем ясно,че му е помогнала да се укрие,но да му помогне да влезе в собствения си дом?Как ще се укрие на адреса на който живее и ще си мисли,че няма да го открият на него?

38

Анонимен

преди 1 месец

ВИЖТЕ тя е полицейски служител! Тя няма как да знае, кой е издирван от полицията. Това можете да го очаквате от кварталните клюкарки. Полицията в България, никога не е знаела кой, къде е, кого издирват итн. Все пак полицията не може да връчи документи и глоби с десетелетия!

37

Анонимен

преди 1 месец

Да живее българското правосъдие. За две години и две седмици успяха да я дадат на съд. Млада е. Да е жива и зрава да дочака края на процеса след 20-тина години

36

Оня

преди 1 месец

Тиии да видиш, през 2022 деянието, а сега сме се сетили да я съдим. Дали не са изчезнали доста доказателства през това време?