67

Прости селяндури,

преди 1 месец

що гледате да се дскопате с mръcни нокти и рaзвалени зъби до София и Пловдив, а не си стоите при външните птоалетни?

66

Анонимен

преди 1 месец

Някой знае ли за друг дсмилионерски бунак, който живее с любовницата си,а за да не дели имущество със законната си съпруга при развод,й е построил къща в далечното кюше на имението си и се гледат през прозорците. Явно този начин на живот го изнервя и вилнее по пътищата.

65

Един там

преди 1 месец

Пловдив и София са най-мръсните градове в България... Големите граждани си хвърлят *** и фасовете навсякъде по земята, а за кучешките им *** да не говорим... Граждани били... Ааааахахахаха

64

Един там

преди 1 месец

Аз това което виждам е че "гражданина" от Пловдив е извън колата си, а "селянина" от Сливен е в колата си... "Гражданина" псува като каруцар, но той си е от Пловдив и той можИ така да прави...

63

До големите граждани

преди 1 месец

Абе гражданите, не че София и Пловдив са някакви градове, но все пак. Та големите граждани от София и Пловдив, нали ако ги няма селяните, вие сте кръгла нула ве не ка дърници. Най интересното е, че вие също сте превърнали в колэзет много селски райони, но за това не ревете. За това може, но ако някой дойде в Пловдив или София бил селянин и какво правил там.

62

Анонимен

преди 1 месец

Какъв е този рогач да излага така хубавия град?

61

Прости селяндури,

преди 1 месец

когато се научите да карате (основно таралясници на 8+) няма да имате проблеми. В противен случай ще берете ядове!

60

до 60

преди 1 месец

Не,то си е диагноза без значение от къде си.Години беше натрапвано от комунистите,дори бяха въвели жителство.Имаше домови книги и всеки от провинцията беше длъжен да се регистрира.

59

До 59

преди 1 месец

Най-огромните селяци винаги натякват че били граждани. Комплекси в ДНК-то на овцепаса.

58

до 53

преди 1 месец

И от Пловдив са такива.

57

До 55

преди 1 месец

Пътищата са за всички. Ти научен ли си се родил? Или тоя бензинсмен ?

56

Анонимен

преди 1 месец

За да е спокойно населението такива ги връзват

55

Анонимен

преди 1 месец

До Барон Мюнхаузен - Бизнесмен, да е произвел нещо? Все още не познавам такъв :)

54

Анонимен

преди 1 месец

До Който - Изискването е да се кара в голям областен град и повечео инструктури искат, да се кара и в тежък трафик. Никой не ти дава книжка, защото си направил ендно кръгче на селото. Това го можех и на 12 :)

53

Анонимен

преди 1 месец

До До прости *** - Остави го! Не се хващай на такива комплексари. Иска да ти каже, че като е ходил три пъти на опера, най-вероятно защото от училище са ги закарали, изведнъж е някаква далеч по-просветена и духовно извисена личност, която във висшото си състояие, не намира време за нищо по-добро, освен да се кара на другите, че не са като нея.

52

До прости селяндури

преди 1 месец

Значи хората които не са от София и Пловдив са проsти seляндури така ли, а знаеш ли за цивилизована Европа какви са тези от София и Пповдив - ПЕЩЕРНЯЦИ В ОРИГИНАЛ ?

51

сссс

преди 1 месец

Карам подобна кола, демек стара. Много често напират със скъпи возила отзад или ми присветкват, че не минавам веднага в платното. След това застават до мен, за да видят кой е. Само че аз изглеждам като типична мутра и винаги веднага отпрашват напред и не смеят гък да кажат. Забравили са се всичките.

50

Прости селяндури,

преди 1 месец

ще карате в София и Пловдив САМО когато се научите. Иначе ще си теглите последствията! Толкоз!

49

До 45

преди 1 месец

Ей смокиня, ти като си взел книжка в който и да е каруцарски град в България да ли ще мобешюда ШОФИРАШ в Мадрид например с 6 млн. население и с 4 обиколни магистрали в него с по 6 ленти всяка, дали ще ти дойде на кухата кратуна да излезеш един ден от кръговете ? Да не смяташ, че си по-шофьор от който и да е друг където и да е получил книжка ? Мухлльо !

48

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Типична мутра,мислеща си че живее в 90-те години!И като казвате бизнесмен,какво е произвел този човек та е бизнесмен?