Пловдивският бизнесмен Илиян Филипов псува и сипе закани на пътя. Не става ясно от какво е бил провокиран, но видео, изпратено и до редакцията на Dnes.bg, показва безпардонното му поведение към шофьор на "Фолксваген" със сливенска регистрация. Случката се разиграва на Моста на Адата.

Филипов използва цялата палитра от псувни и закани към другия шофьор.

Бизнесменът не се слави с кротък нрав и добро възпитание. Той вече бе заснет на друго видео, в което се саморазправя с фенове и служители на Ботев Пловдив. Тогава с имената си застанаха Велизар Цолакидис и Божидар Караджов, а Илиян Филипов се оправда, че е бил провокиран.

Последствия след случая нямаше.

Футболните ми душмани ме атакуват със стари клипове, заяви пред "Марица" строителят на Колежа.

Той обясни, че въпросната случка е станала преди две години, както и каква е била предисторията на разправията на пътя. По думите му, той карал зад камион на неговата фирма ПИМК. Така станал свидетел как шофьорът от колата със сливенска регистрация се опитва да се саморазправя със служителя на Филипов зад волана на товарния автомобил.

"Видях как онзи отваря вратата и се опитва да издърпа навън моя шофьор, който беше човек на солидна възраст. Тогава веднага спрях и се намесих, за да предотвратя побоя. Казах им да изчезват, но те пак налитаха", коментира кадрите Филипов. И добави, че изпратеното видео до различни медии е поредната атака срещу него от свързани с футболния клуб "Ботев" хора, които се опитват да му спретнат компромати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase