110

.

преди 1 месец

Някой сети ли се да потъжи за палестинските втлети , о чскай , те нямат атлети , защото не им е позволено да имат държава и когато изСраел избива децата им никой не тъжи , защото не са част от наратива и не са на мода , няма je suis , няма тъга.

109

Анонимен

преди 1 месец

Война е връхлетяла земята им, хора загиват. Но не разбирам хигиенистите, санитарите, лекарите по-малко хора ли са, та специално се жалят едни.

108

Анонимен

преди 1 месец

Да потъжи малко и за алеята на ангелите,за децата които живяха като плъхове и бяха избивани.

107

А УКРАЙНА ЗАЩО

преди 1 месец

НЕ ТЪЖИ ЗА ИЗБИТИТЕ 14 000 МИРНИ ЖИТЕЛИ НА ДОНБАС ?!

106

Анонимен

преди 1 месец

Здравната помощ е само за ромите. За българите и за всички останали няма адекватно здравеопазване .

105

неразбрал

преди 1 месец

Тези фашисти какво правят в Париж?Защо не пазят смърдящата Оссрайна?До кога ще живеят на наш гръб тези пияници и разбойници?50000 нагли укропитека висят на гърба ни от 3 години?До кога ще търпим това мързеливо и нагло племе да съсипва курортите ни?

104

82 ОМБр

преди 1 месец

Ама кво стана вчера в Кураховското направление?;))) Кви са тия разпарчетосани руски салами дето се търкалят по земята украйнска!? Му-ха-ха 79 механизирана бригада им показа тъмната страна! Му-ха-ха

103

Тръндафила

преди 1 месец

Крокодилски сълзи знаеме ги кои ги леят...още от първата световна война та до днес

102

Успокоих се

преди 1 месец

Значи, пак са превели парите по линия на войната в Украйна. Бях почнал да се притеснявам за прехраната на българската журналистика.

101

хаха

преди 1 месец

Ако не присъства "пълномащабната инвазия",значи се отклоняваме от спуснатите опорки и няма да им бъде платено за писането и говореното против Русия. Затова и думичката се повтаря нон-стоп, заработват се центове. Колкото до това, че Украйна тъжи - да би мирно седяло, не би чудо видяло! Да благодарят на краварите и Зеленски, че ги насадиха на пачи яйца.

100

Шолц

преди 1 месец

Само аз ли усещам рев за служебни медали...

99

.

преди 1 месец

Еми... нацисти...

98

Aнонимен

преди 1 месец

Много ме кефи как под такива статии изпълзяват русофилските тролчета да пускат плюсчета на всеки, койот е за Раззия и минусчета на всеки нормален и трезво мислещ човек. Жалка картинка сте русофили, промити и скопени мозъци, ако въобще са ви останали такива.

97

Анонимен

преди 1 месец

Още доста има да тъжат фашагите. Ще си платят за всичките избити мирни жени и деца в Донбас.

96

Анонимен

преди 1 месец

Ne ni sanimavaite s gluposti

95

Илия

преди 1 месец

Понеже световните юдео-ционистки мрръсници имитират пророчествата на Апокалипсиса, и умишлено подпалиха тази война --- тя ще продължи 42 месеца, т.е. още около една година.

94

До Кравар Евроатлант

преди 1 месец

пълно е с изостанали, неграмотни русофили в България, жалко че няма българофили

93

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Поредния пример за руското лицемерие - пускат бомби на игралните площадки и стадионите в Украйна, а после риват, че не били допускани до олимпийските игри. Останаха ли русофили в България?

92

Анонимен

преди 1 месец

Сега да везмат да им подарят политкоректно и олимпиядата.

91

Анонимен

преди 1 месец

Години наред пробутват в Европа некадърните украински музиканти и спортисти. Три пъти печелят евровизия по политически причини, а България има едно второ място от руснака Костов