43

Анонимен

преди 1 месец

Вече излязоха данни (дори в CNN), че е имало втори стрелец, който в момента би трябвало да е избягал. Не вярвайте на нищо, което идва от ФБР!

42

Руски Трол

преди 1 месец

Тъмна Индия и никога няма да разберем истината. Тръмп живее втори живот и му вдигнаха рейтинга. Сега вече няма как да го махнат.

41

Айляк

преди 1 месец

Ясно, че е заговор, а не постановка. Щото, вероятността умишлено да му целнеш ухото на бай Дончо, е 1:100 000 000 т.е. нулева. Пък и поначало Тръмпито ми се чини, че не е клепар, така че трудна работа..:)

40

Ямболски цървуль

преди 1 месец

Три изстрела са от Крукс .Останалите 6 са от Сикрет сървиз срещу него.

39

Юлиян до айляк

преди 1 месец

Това,че до трупа му са намерени осем празни гилзи не значи,че той е стрелял осем пъти.Стреляно е от три оръжия.По звука на изстрелите специалистите веднага го изчислиха.Но даже и да е стрелял само той-това да го оставиш да произведе необезпокояван ОСЕМ! изстрела говори повече от красноречиво за добре планиран заговор за убийство.

38

Айляк

преди 1 месец

Поръчителите хванали аматьор, за да не ги разкрият. Ясно. Това добре. Само дето не разбрах по-смотан аматьор нямаше ли, с конкурс ли го избраха тоя? Цели осем пъти стрелял хайвана и бат' Дончо по-жив отвсякога, чак и втори мандат се наточил да кара..:))

37

Юлиян до 36

преди 1 месец

Опитай сам да си организираш атентат и си избери ако искаш най-добрия снайперист в света.Уточнете ако искате всичко до най-малкия детайл,включително помръдването с глава.Постави го на същото място и разстояние и застани вместо Тръмп да те уцели в ухото.Само не забравяй да го попиташ предварително дали може да ти даде гаранция,че няма да сбърка, иначе може да"хвърлиш фира".Никой на тоя свят не може да гарантира,че само ще ти одраска ухото.Ама ти пробвай.Може и да ти се размине.

36

Юлиян

преди 1 месец

Вечерта,преди атентата срещу Тръмп,брокерски фирми свързани с Ротшилд Груп са изложили за продан на борсата 12 милиона акции на Тръмп.12 МИЛИОНА!!!Представяте ли си какви пари щяха да спечелят,ако Тръмп не беше помръднал глава в последния момент и атентатът беше успял.Това показва,че убийството е било предварително планирано и не може да става и дума за версията за"неудачника стрелец".-Боян Чуков пред телевизионен канал"България Он Еър"

35

Анонимен

преди 1 месец

баси некадърника...

34

Юлиян

преди 1 месец

Осем пъти!!! Да го бяха почакали да "тропне" и една ръченица и тогава да го "обезвредят"!Без съмнение и дума не може да става за провал.Чиста проба заговор за убийство.В следващия ми коментар ще съобщя нещо сензационно,което засега се скрива и не му се дава гласност.

33

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп сам си организира "атентат", за да си вдигне рейтинга и успя на цената на двама мъртви и двама ранени. Преобърна живота на две семейства, за да може 80 годишен да стане пак президент на САЩ.

32

Хахаха

преди 1 месец

Пълна лъжа.Има втори стрелец, който е заснет на същия покрив.Скоро боя демократи ще се отправят към затвора ... Нанси Пелоси, Обама, сем. Клинтън, а Бил Гейтс и Сорос съдени за тероризъм.

31

Анонимен

преди 1 месец

"писаха как полицай застрелял чернокожа, защото държала тенджера с вряла вода?" - Гледах видеото. Двамата полицаи и жената си говориха съвсем спокойно доста продължително. Пред къщата, влязоха в къщата, продължиха да си говорят спокойно. Водата в тенджерата завря и жената изключи котлона и свали тенджерата. Тук полицаят изведнъж побесня, започна да реве като ранен мамут "Остави го, че ще те гръмна в лицето". Жената го гледаше с отворена уста от ужас. И той я гръмна.

30

Анонимен

преди 1 месец

Русофилите нали досега поддържаха Тръмп? Тогава защо антифашистите в САЩ стрелят по Тръмп?

29

До 21

преди 1 месец

Ти що не направиш един театър айде да не е с пушка ами някой със стрелички да те цели в ухото ... ще рискуваш ли някое оченце ако не улучи ?Как се раждате такива дebили и защо изобщо родителите ви имат право да се размножават ...

28

Анонимен

преди 1 месец

"Атентата" беше инсценировка, за да помогнат на Тръмп.Ако беше истински атентат дали Тръмп веднага щеше да се изправи с вдигнат юмрук? И да казва нека си обуя обувките... Нали уж е атентат, защо тогава обувките са му по-важни от живота му?

27

Анонимен

преди 1 месец

Айде де....след 1963г, никой нормален човек вече не вярва на ФБР!

26

Анонимен

преди 1 месец

"тоя без някой да му е казал това онова няма как да е толкова точен." - вземи прочети първо за каква смешна дистанция става дума. Вярно пушката му е аматьорска, но все пак.

25

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 20 Само движението на главата на Тръмп го спаси от тоя с дьоптърите, а тоя без някой да му е казал това онова няма как да е толкова точен.

24

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Целта е било да не го уцели и той сам да си пореже ухото както Ван Гог.