264

Петър Тошев

преди 1 месец

Ей така става назначаването на тези позиции. Само връзкари и хора на някой си. Нищоправци с големи заплати.

263

ChatGPT

преди 1 месец

Аз може пише по хубаво ама трябва бъде научен. Българин трябва по-грамотен за да научи мене пише по-добре. Българин грамотен рядкост.

262

Средновековие

преди 1 месец

Каква жена рускиня е спряла назначението? Главнокомандващият на украинските въоръжени сили е Александър Сирски, чист руснак, президентът Зеленски е чист евреин (при това сма.хн.ат). Съвременният, уж модерен и либерален, уж демократичен ЕС, задмина Хитлер по расизъм. А за бедната българска журналистика (по Ботев) не си заслужава и да се говори.

261

Парадокс

преди 1 месец

Аз предлагам за посланик в САЩ да изпратим жената на Кирил Петков. Тъкмо да им изпече пресни закуски и козунак. За посланик в Украйна предлагам Костя Копейкин. Хем ще ни освободи от присъствието си, хем ще покаже нагледно как се грижи за българите там. Може някой заблуден приятелски куршум да го настигне някъде, но той е мъжага, ще оцелее. :)))

260

Анонимен

преди 1 месец

Да ви имам заглавието! Безумие от гледна точка на граматиката!

259

Анонимен

преди 1 месец

Трипъл фейспалм! Кви хора са начело на държавата ни, просто не е истина!

258

Копейка постевропеец

преди 1 месец

Русия печели войната, Радев ни става президент доживот, въвеждаме руските феодални порядки, а всички копейкоблизогъзци ставаме шефове и доносници. А съда и прокуратурата освен че няма да закачат престъпните босове и политиците, както и досега, ще подгонят редовите граждани. Всички ще сме еднакво бедни и никой няма да стърчи. Хрр.. уф, пак съм се подмокрил!

257

Анонимен

преди 1 месец

Интересно!

256

Анонимен

преди 1 месец

Не се правете, че не разбирате. Идеята е да се покаже, че Радев имал връзка с Путин. Това са евроатлантически умнотии. Не ви ли изглежда умно? От бързане да го напишат даже заглавието са сбъркали.

255

Закривай окрайна!

преди 1 месец

Вън наглите окраинци!

254

Анонимен

преди 1 месец

По-важното е, че рускинята е агент на КГБ (ФСБ).

253

Варна

преди 1 месец

До 269. Пич много си назад с материяла. Ако твоята жена прилича на украинка ти съчувствам. Украинките са много простовати. И да те вветна, повечето от тях преди 15-20 години, като дойдеха на море, се правиха на рускини. Ама ти на село от къде да знаеш

252

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Кралят на Бонго рускинята учи децата си първо на руски, и 40 години да живее у нас говори с такъв акцянт че направа падладяваш ат его. една идея по лош избор от това да се ожениш за нагличанка

251

мак

преди 1 месец

И пак наглост украинска. И тук се намесват, и това не им харесва, въпреки цялата бг помощ наглеят, вместо да замълчат, евентуално - да се изказват само за да благодарят. Май в България вече никой не може нищо да решава без благословията я на ес, я на ек, я на украйна. Суверенитет та дрънка.

250

Заглавито

преди 1 месец

Е трепач

249

До Краля на Бонго

преди 1 месец

Рускиня и украинка не е едно и също. Украинките са хубави и разбрани. Физически са сходни с нас, по характер също. Рускинята е напаст и не е вярно, че е непретенциозна. Помня как за първи път виждаха западен моден журнал или такъв за обзавеждане, едва когато пристигаха като снахи у нас. И веднага претенции до небето, нищо не им харесва в България, искат на Запад, а идват от малки градчета, в които само главната улица е асфалтирана и тьотките са с басмени рокли, каквито бабите ни носят у дома.

248

Анонимен

преди 1 месец

263 Молец. Денков е най-невзрачният и най-неможещият премиер за всички времена.

247

Кралят на Бонго

преди 1 месец

Разбирам льольовците дето се женят за рускини и/или украинки. Жените са хубави и не много изискващи/ Така, че когато нашенският льольо (в случая Танев, който и да е той) не го е взела никоя наша мома, човекО си е купил рускиня. ЛюбоФФ от нейна страна не е имало.Но със сигурност не може да бъде посланник в Украйна с подобно семейство. Все едно жена ми да е еврейка, а мен да пратят посланник в Саудитска Арабия или Иран. Радев не е у ред да мрънка.

246

Анонимен

преди 1 месец

Ами като не искат да приемат посланика ни поради национална дискриминация, спираме всички помощи и доставки. Защо позволяваме едни мър солковци, които зависят от нас да ни извиват ръцете, ние държава ли сме изобщо или някакви плу жеци? Как може Денков и Главчев да не познават нито един закон? Защо Орбан блокира помощите от ЕС докато не възобновят транспорта на газ, а ние само седим и гледаме как се гаврят с нас някакви умрели нацисти, които скоро ще ходят на съд?

245

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е пред колапс. Трябва посланик на мира, не безмозъчен и обвързан с доставки бивш военен министър!