9

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да има повече заводи за преработка, включително и за "меки" полимери. А такива като Вълка трябва да бъдат отстрелвани като Таки. Бобокови също.

8

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ рогати бабички пак лъжат

7

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ-СДС НАПРАВИХА СОФИЯ СМЕТИЩЕ

6

Анонимен

преди 1 месец

На следващите избори се надявам и тая да я пенсионираме. ГЕРБ са чумата на София.

5

Пипо

преди 1 месец

Еееех, какви времена бяха. Преди 30 години имаше заводи за рушене и разпродаване, машини за продаване за скрап. Сега се дърлят за здравната каса и за това кой ще събира *** и кой ще рине снега... А... да не забравяме и горите за изсичане.

4

баба мара

преди 1 месец

индииците само изсипват контеинерите в колата за *** не метат около кофитеа там винаги е разхвърляно в градинките между блоковете също не се поддържаняма контрол хората от чистотата са по д дърветата на сянка цигари и кафета

3

ХАХА

преди 1 месец

Тези,които крият информация сте само и единствено вие от ГРОБ!И знаем защо!Не е необходимо да ни обяснявате!Толкова сте прозрачни вече!Явно въображението ви се изчерпва напълно!

2

анонимус

преди 1 месец

Софиянци,както и всички български граждани,първо трябва да изхвърлят 0тпадъците от НС и Парламента.Всичко останало само ще се изчисти.Като се спрат поръчки,схмеи,източване и т.н.И не на последно място,да спрем да внасяме б0клука на Еропа!

1

Анонимен

преди 1 месец

Да се крие информация или да се лъже ! В България ? Неее такова нещо никога не е било !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!