14

Анонимен

преди 1 месец

хах Робиньо ще го правят Робиня

13

Ха ха!!!

преди 1 месец

Долу за го написали много правилно. Ако една жена в днешно време реши да се "сети" че е била изнасилена преди години и реши да ви съсипе живота, няма какво да направите. И трябва много да се внимава. Особено с жените в Америка примерно. Там е тотален ад от към връзки и отношенията мъже - жени.

12

Анонимен

преди 1 месец

Харесвам жените, но от чуждите искам само ръчна

11

Анонимен

преди 1 месец

Жалко за човека, но съдът вече е решил и не може да сме му касационна инстанция. Тази албанка е получила обезщетението си, то тава е била и целта. Навярно е била жрица и точно това хитро е търсила. Внимание за всички мъже. Не си струва за една слива такива премеждия.

10

до1 Малко с му дали

преди 1 месец

с пожелания да ти случи подобна случка с някоя магистралка или кифла очакваща да й кихнеш повече, и решава да писне. Даже и тук ще влезеш в панделата да си припяваш малко са ми дали макар да казваш на съдията и следователи ама нямате доказателства че съм я изнасилил. Аман от плиткомислещи формирани от общество и медия

9

До 10

преди 1 месец

Не, тва мяза на червената армия в Берлин 45а

8

Анонимен

преди 1 месец

До :-)В новината пише че той и още 5-*** са изнасилили момичето.Според мен няма феминизъм тука.

7

Анонимен

преди 1 месец

Да не се беше занимавал с това момиче. Значи има пари, като футболист и си мисли, че всички момичета искат да правят секс с него защото има пари. Има такива които искат, но има такива които не искат.

6

:-)

преди 1 месец

сега всеки секс може да стане изнасилване със задна дата. За това са виновни феминистките закони с широките и мъгляви определения за насилие, изнасилване, секстормоз и десетилетна давност.

5

често истината е

преди 1 месец

друга. В случая може да е имало уговорка да й се плаща на 22 момиче или жена. В тези ситуации често съдии пропускат факти когато "потърпевшите" се оплачат често това се случва даже преди десилетия, много често в хотелски стаи където момата сама е дошла. Почти всяка е наясно какво може да очаква с друг мъж и или мъже когато от заведение отиват там. Също много често няма следи от съпротива, всичко е нормално, но на сутринта често има съжаление че се е отпуснала и писва на момента или след години

4

Анонимен

преди 1 месец

Тоя безмозъчник спокойно може да си изкара едно 15-20 години в кафеза!

3

Анонимен

преди 1 месец

тва е расизъм !

2

Анонимен

преди 1 месец

Малко им е на подобни гадове. Да изгният по затворите.

1

Анонимен

преди 1 месец

Малко с му дали нали е известен.Обикновено е 15 -ска.