36

До Анонимен 34

преди 1 месец

"Защо не прочетете какво каза президента и да спрете да лъжете, че бил казал, че има нарушение на конституцията?" - - Защо не посочиш кой твърди, че това го е казал президентът? Това си е нарушение на КРБ,независимо дали той или друг го е казал или не. В това е въпросът. Защото посланици назначава само той. Поне така пише в Конституцията и текстът е ясен, понеже не е писан от шайката правни неграмотници от ГРОБ-СДС-ПП-ДБ.

35

Няма временен

преди 1 месец

Директорът на института за икономика и международни отношения Любомир Кючуков каза: "Посланикът представлява държавата и се назначава от държавния глава. Временно изпълняващ длъжността посланик не съществува. По-коректната формулировка е временно управляващ посолството, уточни Кючуков.

34

Анонимен

преди 1 месец

Защо не прочетете какво каза президента и да спрете да лъжете, че бил казал, че има нарушение на конституцията?

33

Паню Баирски

преди 1 месец

Крайно време е този проруски президент да бъде изритан! Да върви при убиеца Путин да преговаря за мир!

32

Анонимен

преди 1 месец

Те временните неща в България се оказват най-постоянни.

31

баба мара

преди 1 месец

този 120 килограмов псефдоземеделец няма ли да вземе мотиката наи накраякротуват и изведнъж се появяват за посланици хаиде стига вече с тази прос-то-тияписна ни вече няма нужда от посолство на българия в украина само харчене на пари

30

До Анонимен

преди 1 месец

"НЯМА никакво нарушение на конституцията Постът е временен и Няма Нужда от президентско одобрение. Ако беше постоянен - тогава да! Радев взе да лае на всяка крачка за гллллупостти!" - - - Това кой ти го спусна? Къде ги пише тия измислици? Нормата на чл. 98, т. 6 от КРБ е ясна - посланиците се назначават от президента, точка. Няма временни, няма постоянни посланици. Едно изречение не можете да прочетете и да смелите.

29

До Анонимен 23

преди 1 месец

Няма такова нещо, като "временен" пост. Посланиците винаги са за определено време и КРБ не прави разлика според "времето" кой назначава тези хора. Това е винаги президентът. Неграмотните да си приберат кандидата и да се съобразят с Конституцията на държавата!

28

До Анонимен 26

преди 1 месец

Защо президентът трябва да "казва", че е налице нарушение на Конституцията? Самата Конституция регламентира, че само той назначава посланици и нарушението е видно. Президентът ни е достатъчно възпитан и запознат с нормите, за да не се излага като кифладжия и да посочва явни нарушения. За целта има други органи.

27

Анонимен

преди 1 месец

Майор Шаламанов стана по случайност за три месеца министър на отбраната в служебното правителство на Близнашки и се помисли за голяма работа.

26

Анонимен

преди 1 месец

Президентът никога не е казвал,че това с Ненчев е нарушение на конституцията. Кой ви спусна тази лъжа за опорка?

25

Анонимен

преди 1 месец

Шаламанов май се самопредлага за посланик в Украйна

24

Анонимен

преди 1 месец

Ало, Радев, каква е тази Лична омраза към Ненчев?! Да не ти е гризнал от баничката?!

23

Анонимен

преди 1 месец

НЯМА никакво нарушение на конституцията Постът е временен и Няма Нужда от президентско одобрение. Ако беше постоянен - тогава да! Радев взе да лае на всяка крачка за гллллупостти!

22

Анонимен

преди 1 месец

То липсата на държавност е и промените в Конституцията, които ограничиха кръга от хора, от които се назначава служебен премиер до ГЕРБ и ... ГЕРБ.

21

Дженерал Атанасов

преди 1 месец

Перукан е много представителен, всява респект

20

Анонимен

преди 1 месец

ШАМПАН ШАЛАМАН НАДУЙ МИ ОКАРИНАТА!!!...

19

уха

преди 1 месец

С тоя засаден перчем тамън за амбасадор става. То и фамилията подсказва за ненки(цицанье). Вайник? Май и в кзарма не е ходил (като моню) ама беше и министър на войната. Е, има и един плюя-*бач, ама що всичките му ша*рантии на държавна ясла курдиса? Да си ги отчува със заплата. И като урист-какво е работив? Вечен комсомолец.

18

1

преди 1 месец

Ейй аман от попивателни, съвсем ми писна от вас.

17

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютно логично разсъждение хахахахаха В Украйна посланикът трябва да бъде бивш министър на отбраната, а във Франция трябва да бъде бивш министър на спорта заради олимпиадата. В Македония трябва да бъде бивш министър на вътрешните работи хахахаха В Гърция трябва да бъде бивш министър на туризма хахахахах