17

Самата истина

преди 1 месец

Сега разбрахте ли за какво ще се ползват тези хеликоптери,те няма да се ползват по предназначение да спасят някой простосмъртен нормален човечец,те найвероятно ще се ползват на някой депутат или негов роднина или човек високо в йерархията.

16

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да сменят феродото на спирачките и сменят маслото в картера пък и едната полуоска нещо хлопа

15

Лоли

преди 1 месец

Когато си първи в Европа по нови автомобили,на глава от население, не може да се очаква мотриси, вагони,хеликоптери и техника за ежедневието да си вършат работата добре.Краде се от всичко и по много!Загиващо население, загиваща държава!

14

Анонимен

преди 1 месец

Ами значи трябва да имаме два хеликоптера, а не един!!

13

селянин

преди 1 месец

елементарно щот нямат обурудване а що нямат питайте тия дет са арчили дръжавна пара да ги поръчат

12

Шегобиец

преди 1 месец

Е сега необслужен ли да излети? Правил е досега цели 3-4 курса. Време си е за смяна на маслото.

11

Весо

преди 1 месец

Защо не излетя медхеликоптера? Защото всичко е по български! Куче влачи...хеликоптер!

10

Анонимен

преди 1 месец

БАХ ТИ ТЕХНИКАТА. 150 ЧАСА И МОЖЕ ДА СЕ РАЗПАДНЕ. КАЖЕТЕ СИ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗКАЧИ ДО ТАМ БЕ. ЕДНО ВРЕМЕ И ПРЕХВАЛЕНИЯТ "КУГЪР" НА БОЙКО НЕ МОЖА ДА ПРЕХВРЪКНЕ ИХТИМАНСКИЯ БАЛКАН. А СЕГА МЕДИИТЕ КВИЧЕХА ОТ РАДОСТ ЗА ТЕЯ БОКЛ"УЦИ.

9

Икар

преди 1 месец

До 150 ЧАСА.Защото назначените пенсии в сложни МТО не могат да го карат.Не видяхте ли,че шест месеца се учеха и още са на никъде.Пиронков да назначи млади пилоти ,а не пенсионери с паркинсон от селскостопанската авиация.Срамота!В другите държави всяка ферма за животни имат хеликоптер и децата ги карат да гонят животните.

8

Българинъ

преди 1 месец

Не машини, Хора трябват.

7

До евала

преди 1 месец

Ами вкарайте ги в музей тези хеликоптери бе амсалак, за какво са ви, ще късата билетчета и ще прибирате "вход" вместо да спасявате живот ! Пещерняци ! Явно не знаеш значението на "здравеопазване", ако си медицински работник явно си ПАЛАЧ !

6

Евала

преди 1 месец

В БГ 6.5млн. главочи постоянно правят тъпотии, като този баща. Трябва ли за всеки един да се вдига хеликоптер?

5

Емигрант

преди 1 месец

В бандитска, мутренска и мафиотска държава като България всеки нормален човек ще разсъждава като мен, дори и да не съм прав !

4

150 ЧАСА

преди 1 месец

СА 6 ДЕНА КОГА , И КЪДЕ Е ЛЕТЯЛ

3

Емигрант

преди 1 месец

В България лекари причиняват смърт и винаги са оправдани, има ли виновен медик за причинена смърт по невнимание или некадърност - НЯМА, бият ги основателно и винаги биячите виновни, ЗАЩОТО СА ЗАГУБИЛИ БЛИЗЪК ЧОВЕК, а медиците -ХРИСИМИ като икони, готови да обират още здравната каса ! Кой знае дали не са изчислили, че ако излети хеликоптера ще загубят пари за спасяване, надали са помислили за живот на човек ?

2

Емигрант

преди 1 месец

Само един хеликоптер медицински има България ? Двигател ли са му сваляли, че не е можело да се прекъсне проверката, излита, спасява, прибира се и продължава проверката, ако са искали да спасяват животи е можело да излетят, въпросът е колко е било високо желанието за спасяване на живот или поне опит за спасяване, този Гвоздейков да не разсъждава как да оправдае явното нежелание за помощ....с желание се вършат чудеса...

1

Анонимен

преди 1 месец

Ми ней излетел шот са му хакнали калпав бендзин и му сей запушила цедката!