56

Анонимен

преди 1 месец

гемията е ферибот контейнеронос пренасял е много работи от пясък до отработено гориво от Арц Козлодуй .. по важното е 4е е БЕЩЕ само е4дин от трите всъщност и последния оцвелял от тях способни да пренасят тещка руска техника ... крим става все пове4е обраден а мис()ирката ни е гей комунист трето поколение .. и пак е пияна на работа

55

Анонимен

преди 1 месец

Добра новина! Очакваме следващата! Руснаците бомбандират болници, убиват хиляди деца, те не заслужават съчувствие,

54

хахахахаха

преди 1 месец

санде поповий!що си на кофти дрога ве...Ние нямаме никакви отношения с рашите,даже не може да се плаща на руснаци,ти за кораб с ВОЕННИ контейнери пишеш...Майко майчице...редакторите,четете ли кво драскат тия бездарници?

53

Анонимен

преди 1 месец

Четейки новината подразбирам ,че от България се изнася военно оборудване за Русия.

52

Паню Баирски

преди 1 месец

Само така, бой по руските въшкарници!

51

Питам

преди 1 месец

Путин дали се разкайва поне малко за д-иво-тия-та която направи с тази безпричинна война ?Не спечели нищо , а изби един милион души , ей така от скука.

50

Анонимен

преди 1 месец

Цялата статия е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ!!! "Контейнерния кораб" всъщност е малък ферибот, който превозва контейнери и камиони в Крим, за да не пречат на леките коли по кримския мост, защото има огромно натрупване от леки коли, желаещи да влязат в Крим по него. "За военни цели" е чиста инсинуация. За военни цели руснаците ползват сухопътния коридор. И голямо чудо - дронът гръмнал, докато кораба бил в пристанището, предизвикал пожар на 20 кв м, който е потушен за 30 минути без значителни щети.

49

Анонимен

преди 1 месец

Снимката от 2022 г., "новината" от повече от 24 ч. Да ви съобщя и аз една стара новина от вчера. Руснаците удариха ВВС-базата в Николаев с няколко ракети "Искандер". Летището и прилежащите територии мощно горяха през целия ден. Имаше яки повторни детонаций. Днес не съм гледал дали са успяли да се справят с огъня, защото първо трябва да спрат взивовете.

48

Анонимен

преди 1 месец

Бог да проати жертвата!

47

Анонимен

преди 1 месец

Сега ше четем, *** пак има съборени 20 хангара индефектиралото ПВО на Украйна сигурно ще отнесе покрив на поредния блок.

46

Пак

преди 1 месец

Тази снимка с пушещият кораб е стара....

45

G.I. Joe

преди 1 месец

Червеният терор трябва да бъде брутално наказан!

44

БЪЛГАРИН

преди 1 месец

НИЕ ПОДКРЕПЯМЕ УКРАЙНА!

43

САЩ

преди 1 месец

НИЕ ПОДКРЕПЯМЕ ДЕМОКРАЦИЯТА, НО НЕ Я ПРАКТИКУВАМЕ!

42

Анонимен

преди 1 месец

До Степан Бандера 46 И като дръпнеш чертата Русия настъпва а Украйна губи територии постоянно. Да се чудиш как хем украинците избиват руснаците, хем губят войната.

41

Анонимен

преди 1 месец

Нова чудесна новина! Нека продължава все така!

40

Карачанаков

преди 1 месец

Фалшива новина ,ПЕСков и Мара казаха че един боевик Сергей въпреки заповедта да не се пуши не се е съобразил хвърлил си е фаса и затова ще бъде наказан.

39

FMC

преди 1 месец

Вижте, няма логика руски кораб да акостира в натовско пристанище ей така. Тоя кораб няма как да е руски. Или е български или плава под някакъв друг флаг. Ако бе български кораб да отплава от Крим, да, може. Ама руски от натовско пристанище...айде стига ни правихте на балами!

38

Степан Бандера

преди 1 месец

за денонощие ВСУ са ликвидирали 1120 рашисти, с което общата бройка минава 570 000.любопитното е, че красная провежда по 150 атаки на ден, а по бройката унищожена бронетехникатехника към личен състав - 15 танка и 16 БТР - става ясно, че такава липсва.само мясо остана на фронта

37

Анонимен

преди 1 месец

Хаха па да го бяха гръмнали в пристанището в България.