19

Христо Христов

преди 1 месец

Болниците трябва да бъдат търговски дружества, а здравето - бизнес. Това е препоръката на ЕС. Какво ревете, про'с'таци неграмотни?!

18

Христо Христов

преди 1 месец

Браво! Най-сетне станахме истински европейци и също като в развитите западни страни се отделят пари за пропаганда как най-пропадналите сектори били в супер състояние и водещи в света. Какво ревете бе, про'с'таци неграмотни, нали за това гласувате?;

17

Анонимен

преди 1 месец

Оооо, само изградилия се се изходи от отново, егати и наглеца

16

Анонимен

преди 1 месец

Тоя експерт да не е от тия дето ги ибъвгз?!На такъв ми мяза!!!!!

15

до 12

преди 1 месец

До Анонимен Ако този ме...рзавец го беше чул как се "шегуваше" по телевизията, витиевато и лъжливо говорене... Има европейска директива за общ. поръчки за частните здравни заведения, която от години България не въвежда, за да могат тези да трупат пачки! Оспорват в съда, борят се не за друго, а за да могат да купуват лекарства на каквито си искат цени, но да им ги плаща касата, тоест народът! Нещо и да хипократовата клетва ни поясни - че се е клел да лекува безплатно само учителя си... Търговец!!

14

87

преди 1 месец

Айде бе, нали те слушах какви ги приказваше - лъжливо - само и само да не се промени законът за обществените поръчки, касаещ частните болници. Тоест - с обществените пари от касата /на хората вноските/ да ви се плаща всичко - без тока, всичко - без тока! И да ви се позволява безконтролно да купувате с пари от касата на каквито си искате цени лекарства! За сметка на хората там да се лекува най-богатата прослойка от обществото! ЕС ни задължава да не е така, Ние плащаме глобите, а вие трупате пари!

13

Анонимен

преди 1 месец

Здравеопазването работело добре? Тоя явно не е ползвал услугите на това "добре работещо" здравеопазване и не са го правили на *** с издевателските електронни рецепти, нито са го изнудвали за "избор на екип" и "закупуване на консумативи". Всъщност, ако е паралия, сигурно се лукува в чужбина, както повечето ни управници и затова така плоско ни будалка, колко е хубаво здравеопазването в България

12

Анонимен

преди 1 месец

При 8 милиарда бюджет на касата се събират дарения за техника от пластмасови капачки! Ами "Българската Коледа" ? Да се събират от есемеси пари за лечение на деца? Да се набират дарения за лечение в чужбина на деца и възрастни? Кое от това е добро здравеопазване? А профилактиката? Първенци по смърност, късно откриване на ракови заболявания.

11

Мене

преди 1 месец

Лицето от кого е титуловано "здравен експерт" ?

10

Анонимен

преди 1 месец

Жалък ***..........

9

Анонимен

преди 1 месец

Траурните агенции жънат

8

Анонимен

преди 1 месец

Врачки, знахарки, бавачки, билкарки, екстрасеКси... всички работят нормално, само доктори дето не останаха!

7

Анонимен

преди 1 месец

И къв точно експерт е тоя аз съм лекар но не го разбрах.Поредните глупотевици за които вземат заплати

6

Анонимен

преди 1 месец

В Бг изобщо няма здравеопазване. Цяло чудо е човек да попадне на съвестен и кадърен лекар.

5

Анонимен

преди 1 месец

Д-р Миро Найденов добре го каза един ден -тези 240- те и правителството твърдят, че имаме добро здравеопазване защото те и техните близки се ползват от пълния пакет здравни услуги само с едно обаждане по телефона. Те не живеят като обикновените българи и не знаят какво се случва в реалния живот.

4

Вв

преди 1 месец

Работи добре при наличие на много пари в джоба на пациента...

3

Емигрант

преди 1 месец

Само не мога да разбера все още тези ваши ИМУНИТЕТИ бъzикат ли се с вас,наглеят ли,мислят ви наистина ли за овце и вие колко им вярвате,че да не излизате на площадите да им покажете,че все още имате останало някакво достойнство което да защитите?Здравеопазването ви работело добре,обаче по ТВ и медии постоянно се молят родители на ДЕЦА които нямат възможност да помогнат на рожбите си,или младежи ПРОСЯТ пари за лечение в чужбина?Какви сте вие на тази територия на мутри и МАФИОТИ - НАРОД или СТАДО

2

Скуби Ду дупка

преди 1 месец

Корпорация Здраве работи в полза за умножаване на капитал, скуби народа, за лекуване изобщо никой не мисли.

1

Анонимен

преди 1 месец

То здравеопазване почти няма, той вика "работи". Аааа, даже вика "работи добре". Според него не просто работи, ами даже "работи добре". Смятай!