10

Анонимен

преди 1 месец

КС да издаде присъда на Гумен Решетников Радев.

9

Този ерудит

преди 1 месец

Не заряза ли семейството си, заради някаква ***-ка ? Мноого е умен...

8

Анонимен

преди 1 месец

Вълчев пак не разбирал, почти като сжрепликста за "закриването на се сянката". Не разбрал, че Десислава Атанасова гладува " за" по решението, с което се "отмени" задължителната съдебна медиация. А именно тя бе председател на парламентарната група - при приемането на този закон. Тогава нищо не рече професорът - а сега пак популизъм. Щял да изучава - "седейки" след "седенки"!

7

MNENIE

преди 1 месец

Моето мнение като *** Човек , Вярващ на Конституцията , Приета от Велико Народно Събрание е - Незаконни са Промените .Тоест - Смяната на Конституцията която се случи е Неизконна , Тоест - Не може Деси Атанасова , Генерал Атанасов , Пинокио (Христо Иванов) , Лена Бориславова да сменят Основния Закон на Републиката . Утре тези 4 човека може да ви вземат парите в Банките и Имотите .

6

Анонимен

преди 1 месец

Слушах интервюто днес и се отвратих - благодари на Бога, че сме избрали русофил-патриапх и че НЕ сме приели правителството на Борисов. Вълчев беше от печално известния с некадърността си "Реформаторски блок" и министър на образованието във второто правителство на Борисов, където се скатаваше като мишка и за щастие, не успя да осъществи глупостите, които беше намислил.

5

Тенгри кан

преди 1 месец

"Много е важен въпроса дали Десислава Атанасова ще гласува. Ако тя гласува, вероятно ние в Юридическия факултет ще го изучаваме", коментира той."В сексологическишт университет пък ще се изучава майсторлъка й на свирене на кавал и флейта! Била изключителна музикантка и това е феномен. Хем юрист, хем музикант - наказва и награждава!;)))

4

Тоя Д1рт содомит

преди 1 месец

Колко открадна

3

Анонимен

преди 1 месец

Анатема за унищожителя на истинското образование.Направи го в полза на султаната на Доган.Позор и анатема!

2

Анонимен

преди 1 месец

До Браво! - Наистина, умен и възпитан мъж. Признавам си, че уедно време ме подразни със седЕнката по време на стачките, но не може да му се отрече, че е интелигентен и ерудит.

1

Браво!

преди 1 месец

Изключително интервю! Това е човек не само с интелект, но и визия!