151

Паню Баирски

преди 1 месец

Добрев е един жалък ***.

150

Аня от Горна Баня

преди 1 месец

Делянчо , леля , как е родАта ,набутана до девето коляно в Община Аскию ? На нея колко процента от дълга на Асен й се падат ?!

149

Топчо

преди 1 месец

До млад мафиотТози не трябва ли да е в затвора? А Влади Горанов? Другите няма да ги изброявам.

148

млад мафиот

преди 1 месец

ГЕРБ е мафия тотална!

147

Не виждам

преди 1 месец

разлика между ГЕРБ, СДС, ДПС, ПП, ДБ. За 2.5 г. инфлация при храни е над 60%. 30% при ГЕРБ, още 30% при ДБ, ПП. Като заплати са вдигнати с 30%. При други стоки и услуги инфлацията е сто процента. Като цяло българите са обеднели с между 30% и 70%. За погасяване на дългове, изобщо не се говори. За безобразните Концесии също, без концесионна такса. Увеличени местни данъци, акцизи, ток, вода. А предстои борса ток, освен борса газ. А с евр зоната и унищожена енергетика, забиват последният пирон.

146

Цитат

преди 1 месец

"Външният дълг от 10 млрд. долара по времето на социализма е БРУТЕН външен дълг, включващ не само този за управление на държавата, а всички задължения на фирмите. Добрев съпоставя БВ дълг на соц. държавата само с държавния дълг на капиталистическа България, без да включва дългът на фирмите. Към м. февруари 2024 г. брутният външен дълг на България е 44,417 млрд. евро". 400 милиарда лева загуби за България от концесии, закриване реактори, Уестинг, ф16, помощи Укр., опростени дългове и др.

145

Ангелина

преди 1 месец

Добрев ,не скачай много - ти си от тези, които ще възстановят този дълг ,като върнеш заграбеното и ще бъдещ "жертвения агнец" на ГЕРБ - номер едно ,по същия ,като твой съименник ,за секунди ще ти се променят нещата.

144

Анонимен

преди 1 месец

ПП вдигнаха доходите заедно с дълга. Сега всичко изглежда добре, но при една криза за няколко години дълга може да се окаже не чак толкова нисък. Проблема е че той си нараства, но с парите взети както дълг не се гради нещо което да носи доход. Но така е все пак държавниците си ги избираме ние - голяма част от хората ходят с пари от кредит на почивка или си купуват последния айфон с бърз кредит за видят другите колко са "богати"

143

Грую

преди 1 месец

Делянчо, мама, едно време заплатата на *** беше 200$ по официалния курс, или 50$ по тоя на черно.Сега колко е минималната заплата в доларЕ?

142

Анонимен

преди 1 месец

Когато ГЕРБ завзе властта през 2009 година, първата му работа беше да изсмуче резервите наследени от тройната коалиция. С други думи не трябва да се гледа само дълга, а и резервите, които има държавата. Гледайки размера на външния ни дълг през годините, само при Жан Виденов дълга спадна с три милиарда долара. През 1989 беше 8 милиарда долара, но имахме около 5 милиарда долара външни вземания, т.е. имахме нетно малък външен дълг.

141

Салютин

преди 1 месец

Долен,гаден хасковски копой на банкянският милиардер.Отвратителен субект,превърнал се в отстрелян нерез,който тича из гората.

140

Някой си

преди 1 месец

Делянчо,Хасковско ромче.Ти наистина Не знаеш кога да спреш! Шефа ти МутроКомуниста другарят Борисов се СКРИ! А ти " лаеш ли лаеш още"?-:( ГЕРБ от чиято партия си Приключи момче! Разбери го вече! Статуквото БСП, ГЕРБ и ДПС е Разбито!! Макар че БСП се Осъзна и престана да ви подкрепя! И ето че и ДПС се Разцепи! Аз лично Не го очаквах за ДПС! И още нещо. ГЕРБ,няма да е това което беше! Борисов Замълча,защото усети Краят на Партийката му! Ти кого защитаваш Чоджум?? Хайде Замълчи!!-:)

139

Анонимен

преди 1 месец

Хмм, толкова хубаво е било соца, че има мини по границата с Гърция и Сърбия да не се бяга от режима. Седя си и се смея.

138

пияница мистик

преди 1 месец

Ама то така най-сладко и най-харабийската се управлява. Теглиш яко заеми, качваш пенсиите и минималната заплата, пp0cтите ти се кефят и си викат колко си велик, а ти си мислиш: "Нашата партия няма да е вечно на власт, аз няма да съм вечно министър на икономиката, да се оправят другите след мен. След мен и потоп. Важното е сега глупавите да си мислят, че като им качваме леко парите сме много добри управленци". Ами така е, като слагате осъден в UK и САЩ крадец за министър и то баш на финансите

137

Анонимен

преди 1 месец

Защо е давате евроатлантическата *** ? Нали ги видяхме тия че не стават време е за Възраждане и напускане на ЕС и нато и система от референдуми като Швейцария . Точно брюкселските партии ни докараха до тук само 30 % да гласуват . Много недоволни има от брюкселско робство наречено -,,членство,, за усвояване .

136

Анонимен

преди 1 месец

Добрев много добре знае колко финансово неграмотна е гласуващата публика и за това плещи такива лесно смилаеми глупости.

135

Анонимен

преди 1 месец

Декоративен....не се напъвай толкова да не се изпуснеш...Окрадохте България и питаш къде са парите...мошенници...ниедни...

134

Гошо

преди 1 месец

Добрев, далече си от истината. 1980 г. имахме нулев баланс. След 1980 г. дългът започна да расте благодарение на тези които смениха Живков и които направиха партии.

133

До 128"до 117&q

преди 1 месец

Виж сега пич, нещо се пообърка ! Как ще дадеш катеорично мнение, че няма нитоюедин икономист тук, първо след като не познаваш никого от коментиращите, ВТОРО ПО-ВАЖНОТО е, че след като сам си признаваш, че не разбираш нищо от икономика разбра, че никой не разбира от това което ти не разбираш - ИКОНОМИКА, трето ти си същият като този Добрев когото УЖ не харесваш, но дава мнение по това от което не разбира !

132

Анонимен

преди 1 месец

Ачик Ачик в музея на икономическата слава 5 метровото асвалтово парче от пролетните аутубани на Буцата ще бъдело замено с некакъв 3 метров парапет на който ималоследи от оргазми на уткаП от КосМатка (Матка-парче от жена) и адникЗ (тургай ги П-то и З-то дека им е местото)