13

До Анонимен 11

преди 1 месец

Хайде по-леко със Слвянската империя и княжеството. София е древен град с хилядолетно стратегическо, културно и икономическо значение. Империя на Балканите са имали само българите, Османската империя е нещо различно - по-голямата й част е извън Европа. Средновековна Сърбия твърде кратко време е кралство в сянката на Българското царство, всичките им крале имат българска кръв. Знаеш ли какво означава в превод твърде сложното име, което унгарците са давали на Белград? Градът на Белите Българи.

12

Анонимен

преди 1 месец

Дрън, дрън, вижте там за какво се искат тези пари и тук. По алчни от нашите няма.

11

Анонимен

преди 1 месец

През Белград минава Дунав И Сава. Белград е с 500 км по-близо до Европа. Белград е на хълмове и има чист въздух, София е котловина, все по-презастроена и претъпкана с хора. Белград беше столица на Славянска империя, София е столица на обикновено княжество.

10

Анонимен

преди 1 месец

Как може да се сравни София с Белград? Вижте местоположението на Белград, тогава кажете. През Белград минава Дунав, а София?

9

Анонимен

преди 1 месец

София е много много по-зле като град

8

Анонимен

преди 1 месец

А какво ни интересува това нас нормалните хора?

7

СПОРЕД МЕН,

преди 1 месец

Преди година бях в Белград. В Нови Белград, видях огромна табела за строящи се апартаменти " Евтино, 3600 евро/кв. м.".В старата част на Белград цените са около 4500 евро /кв. м.

6

Мен

преди 1 месец

До А София къде е?Само който не е бил в Белград ти е нацъкал минуси. Нашата столица е тотален *** от всякъде, по скоро пасва на град в индия отколкото на европейска столица. Белград е на светлинни години от софия. Който не вярва - пътя с кола до там е 4-5 часа макс. Разходете се и ще видите как може да се строи качествено с инфраструктура - Belgrad Waterfront.

5

Анонимен

преди 1 месец

Иначе с половин заплата на нашите. Значи все пак и по-прецакани от нас има.

4

Oх на дедо

преди 1 месец

Ехххх, нeгрaмoтни миcиpиии !!! Заглавието изобщо не е вярно.

3

Анонимен

преди 1 месец

До А София къде е?, сериозно ли го пишеш това, бил ли си някога в Белград? дори и метро няма, това е може би най-зле уредената столица в Европа

2

А София къде е?

преди 1 месец

Белград е много уреден град. Неслучайно е бил столицата на Югославия. Не е далече Загреб - 400 км, а оттам започва бяла Европа. Букурещ също е по-уреден от София, а за инфраструктура да не говорим. София е най-зле, близо е единствено до Скопие и Одрин, което вече не е Европа, както и Скопие между впрочем, ако трябва да сме честни, и е нормално да е на дъното в Европа по цени.

1

Анонимен

преди 1 месец

В замяна на това заплатите им са най-малки!