106

Крали Марко

преди 1 месец

Да не би Баба Ванга нея да я е видяла като последният черен президент преди закриване на Сатанинската ,, държава,, сащ.

105

Крали Марко

преди 1 месец

Ако тази....Харис ли е.....ква.... , се окаже троянския кон за сащ , съм с две ръце за нея. Много искам да видя тая сатанинска еврейска англо уж държава да вие от болка. Вижда се може би гражданска война и разпад ,дай Боже !!! Напред Харис , унищожи тая сатанинска ***. Светът без евреи ще бъде свят без войни. Мир и Благодат.

104

Анонимен

преди 1 месец

Суровата реалност за Тръмп е че сега той е дъртака и престъпника. Камала се смеела като луда но който се смее последен най добре се смее. Да не забравяме че тя беше прокурор дълги години и знае как да се справя с престъпници.

103

Камала

преди 1 месец

Камала Харис направо ще разгроми Тръмп. Той няма да има никакви шансове срещу нея. Тя ще стане президент с минимум 80 % на 20 % от гласуващите. Тя ще го направи за смях на цяла Америка. Ще яде голям женски бой, бай Дончо!

102

Анонимен

преди 1 месец

Написаното в статията е глупост, при това голяма. Не става дума само за Байдън, а за цялата демократична агенда, срещу която е Тръмп. Байдън е просто лицето на тази агенда.

101

до 23 И ние

преди 1 месец

обикновените хора на България не искаме да говориш от наше име.

100

Елче,

преди 1 месец

Как може Тръмп да завърши конгрес? Това да не е ВУЗ...

99

Анонимен

преди 1 месец

До Хахахапростото си е просто

98

Добър Човек

преди 1 месец

Избора е..... Че няма да има изборАко някой си мисли обратното, значи е по-кух и от 1000 горски хралупи ;)

97

Тайландски Хирург

преди 1 месец

Камала Харис е транссексуален джендър!

96

Малко за политика

преди 1 месец

До Bormann: Нищо няма да пребори Камала. Не и по честен начин. Но пак ще гласуват и латиноси, минали през мексиканската граница, и (по пощата) такива, които отдавна са починали. Може и да успеят и ще е зле за американците. Този път може дори и до гражданска война да стигнат.

95

До дежурният трол

преди 1 месец

До Тръмп е бита карта: Какво светло бъдеще ще обещава Камала? Вече го видяха американците. Байдън и демократите напълниха САЩ с емигранти през мексиканската граница. Сега Тръмп ще им оправя бакиите.

94

есус

преди 1 месец

тръмпи е американска мутра,досущ като наш боко,и начина му на мислене и изказ е аналогичен!

93

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 90 - Крайно леви пияни деца ще подпалят париш в изблк на радост? Защото точно това стана. Миналата година го гориха имигранитте, тази години разни 20 годишни профани, които псуваха и переха средни пръсти.

92

Анонимен

преди 1 месец

До Мис - Според мен за това е желият цирк. Ако Байдън е болен или по-лошо, 25-тата поправка в конституцията на Съединените американски щати, казва че позицията му трябва да бъде заета от вице президента. Това обаче е проблем. Реално остават още 4 месеца до края на мандата. Ако камала стане президент, това означва, че няма да може да я инсталират за следващите два мандата, а само за един.

91

Анонимен

преди 1 месец

Въпросът е, дали Байдън е още жив?

90

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с адските санкции, какво става с адските санкции? Рухна ли Русия, рухна ли Русия?

89

Мис

преди 1 месец

Байдън сега като е болен, не управлява ли Камала?

88

Анонимен

преди 1 месец

Какво стана във Франция, това ще стане и в САЩ

87

Тръмп е бита карта

преди 1 месец

Камала Харис си осигурява достатъчно делегати за номинация от Демократическата партия. Фаворитът обеща да предложи на американците по-светло бъдеще в сравнение с хаоса, страха и омразата, предложени от Доналд Тръмп