573

българина

преди 1 месец

Руснаците ще си вземат тяхното, открадната подло от нато..... всеки момент и китайците, когато се стигне до преговори, тайванците няма да чакат втора покана, те ще са следващите и резултата е ясен отсега

572

Православен.

преди 1 месец

Браво на В.Путин!Истински държавник!

571

100%

преди 1 месец

окрайна свърши...

570

анонимен

преди 1 месец

30000 нови руски войници на месец на място на загиналите.

569

Анонимен

преди 1 месец

Украинците нищо не са избирали. Избраха за тях. Ако не вярваш погледни как в момевнта гласуват с кртката си - който можа избяга, който не можа се опитва. Те бяха готови да бягат още преди началото на конфликта. Те сами си знаят, че конфликт с Русия ще им излезе много скъпо.

568

Българин

преди 1 месец

Мачкай укронацистите! ФАБ-3000 за всеки нацист.

567

Ще има ден

преди 1 месец

Най после повече истина и по малко пропаганда. Скоро ще признаете и големите загуби на мъже в украинската армия. Жалко за украинците, но и те избраха лошия път като нас и го повярваха. Един ден пак ще сме едно православните славяни. Но сега ще платим цената за това, че повярвахме на колонизаторите.

566

Анонимен

преди 1 месец

3yзи Сладура го боли чучура. Жертвите не са му роднини.

565

юлиян

преди 1 месец

Така се прави журналистика в България.Такива са изискванията.А истината?Питайте Соломон Паси и Виктория Нюланд какво да правим с истината.''Същото'' като с православието и Европейския съюз.

564

юлиян

преди 1 месец

Значи,тъй като все пак сме информационен сайт,неизбежно е да признаем,макар и под сурдинка,че Русия наистина напредва,колкото и да не ни е приятно.Това няма как да се скрие,колкото и да ни се иска.Но за да бъдем''политкоректни''и в тон с евроатлантическия мейнстрийм,можем на своя отговорност да вметнем,без да се притесняваме,че не отговаря на истината,че загубите и от двете страни са големи.Хем предизвикваме съчувствие към Украйна,хем до голяма степен обезценяваме успехите на руската армия.

563

Анонимен

преди 1 месец

ДОКАТО НИЕ ГЛЕДАМЕ ОЛИМПИАДАТА, ТАМ ЗАГИВАТ И СЕ ИНВАЛИДИЗИРАТ ХИЛЯДИ ХОРА!!! СПРЕТЕ ТАЗИ ЛУДОСТ!!! СТИГА!!

562

090

преди 1 месец

До Анонимен 576 --- От 1-и август руските пенсионери получават надбавка на пенсиите си с 8134 рубли или наши 172 лв. Но да не забравяме, че храните им са по-евтини от нас.

561

Па съм я бе

преди 1 месец

Да се надяваме че войната скоро ще дойде и в Европа!

560

Па съм я бе

преди 1 месец

Да се надяваме че войната скоро ще дойде и в Европа!

559

бл.134 в Zап. парк

преди 1 месец

Пращайте българската армия ! Само тя може да ги спре!

558

Анонимен

преди 1 месец

Центурко-мъндурко, войната, която Путин води е с 200 хиляди войници (в началото) до 500 хиляди (сега) срещу 50 страни от посраНАТО и останашите kyчки на Съединените Афроамерикански Щати. И нещо май не им се получава. "Пустинна буря" беше същата история, но с по-слаб противник - ФАЩ и 35-40 васали пратиха милионна армия, хвърлиха бомби, изтрепаха десетки хиляди цивилни и се изнесоха като пр...я. Ирак го завзеха 22 години по-късно на база на диви лъжи, след като го сринаха с бомби.

557

Капитан Блъд

преди 1 месец

Не.Много жертви само от страна на Укра.

556

Анонимен

преди 1 месец

Еххе *** верно ли ше сравнявате Пустинна буря която продължи 100 часа с на путинарко войната която до тук само е 2.5 год и водена като през ВСВ?

555

Анонимен

преди 1 месец

Еми много жертви давали колхозниците...баба си ли дирят в чужда държава?

554

Анонимен

преди 1 месец

Аз се чудя как въобще имаше толкова заблуден народ да вярва, че Русия може да бъде победена. Че и още има вярващи. А сега пък вече с военния пакт между Русия и Северна Корея официално и Китай и Иран неофициално плюс много проксита мача приключи за запада. Китайците са на военни тренировки в Беларус а руснаците в китайско море. Африканските държави изритват западните колонизатори един след друг. От къде мислите им дойде този кураж. А къде са вагнеровци сега? И ние пак сме от страната на булката!