20

Анонимен

преди 1 месец

всички миш0ци искат да управляват сами или нови избори. за да могат да си правят далаверите без никакви проблеми и да си пълнят рекмеджетата необезпокоявани. да ама не! избори до дупка! докато Лойко, Дебелян и Сокола не се отстранят от властта безвъзвратно!

19

баба мара

преди 1 месец

тука няма политици тука са цър-ву-ли по генезис лапачи и авантаджии хванали се закококала и 30 години не пускат едни и същи навле-ци не се ли усещат че са досадни не сели наядоха не се ли напиха затова не гласуваме

18

Шарлатаните

преди 1 месец

бяха инсталирани от путин чрез *** точно за да разбият политическата система в България. И божков помагаше активно.

17

Анонимен

преди 1 месец

оставете това недоряумение Жюстин Томс да си мели в социалните мрежи, между разни инфлуенсъри!

16

Анонимен

преди 1 месец

с гласуване се видя че не става, я да видим какво ще стане ако не гласува никой.

15

Анонимен

преди 1 месец

не и според илюзиите на Копейкин. Той чака мандата с отвора уста и с каквото завършва отделителната му система. Писна ми от паляци.

14

Чекемджан от Банкя

преди 1 месец

Докато гласувате за мен и моите клонинги от ДПС, ИТН, Из ра жда не няма да имате правителство освен такова с цел пълнене на чекмеджето. Казах, че следващите избори ще са последни, защото ще поделим порциите с дпс, изр ажда не и малко ще дам на слави, че много гласоподаватели обърка.

13

Гост

преди 1 месец

Аз се чудя дали този път някой въобще ще отиде до урните, изключвам тия с купените гласове? И вие медиите, защо не огласяване партиите, които купуват гласове? Хванаха хора, които купуват гласове- новината, а пазите "държавна" тайна за партията/ партиите! Уж демокрация ама не съвсем.

12

Цялата система...

преди 1 месец

Цялата система е сбъркана!!!Защо получават тия заплати като реално не управлява нито един от тях в момента? Доим държавата хазна! Защо се возят на служебни автомобили? Защо им плащаме горивото? Всичко излиза от нашият джоб, а нищо не влиза в него? Това не е нормално!!!

11

Христо Христов

преди 1 месец

Мухаха, 35 години демокрация и накрая Жюстин Томс ви казва, че нямате смисъл.

10

Анонимен

преди 1 месец

Че то шанса се изчерпа още при гласуването за кабинета на ГЕРБ. Мaлoyмнu да бяхте още тогава щяхте да го разберете

9

врачка

преди 1 месец

Вижте ко, няма смисъл от избори. Народа няма за кой да гласува и няма да гласува пак. Оставете Главчев, то е ясно, че Радев докато не направи партия няма да имаме правителство. Всичките 7 партии в момента са отбор клоуни и измамници.

8

Баба

преди 1 месец

Тех не ги интересува как живее народа след пожарите,останали без жилища,тях ги интересува кокала.избори,избори до като сме там на хранилка да си живеем живота,за сметка на нас данъкоплатците.белите им риски скоро ще са черни.

7

Анонимен

преди 1 месец

Чудесно краварите от козяк да си събиратбагажа и да се изнасят от България,България не е тази заухова окрайна иномерата на краварите тук не вървят :)))

6

Анонимен

преди 1 месец

Кога се разпуска парламента??? И защо ще получават заплати ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ?!

5

До 2

преди 1 месец

Много Добра Идея! Който не работи, не трябва да яде!

4

Хубаво

преди 1 месец

Не ви ли е СРАМ- ПОЗОРНИЦИ

3

Мистер Сенко

преди 1 месец

Всичко зависи от алабалата!

2

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък искам да се приеме в парламента, че при липса на съставено правителство, заплати не се взимат. Като сформират - тогава. Ай да ги видим тогава.

1

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ-ДПС и техните патерици ИТН и Възраждане са разруха за България...