11

магистър

преди 1 месец

Неграмотните са си най добре. Само се еват , ядат, с*ерат и чакат глупавите образовани хора да им дават пари .

10

Libre comme air

преди 1 месец

В България работа има...но пари няма!!!

9

хахаха

преди 1 месец

Ами учете и се преквалифицирайте! То експерт и журналист професии ли са?

8

ЛУДНИЦА

преди 1 месец

Не сме ненормални че цял живот да учим и цял живот да се преквалифицираме ! Защо не кажете на съдиите ни да се преквалифицират , нали е много хубаво !!!

7

Анонимен

преди 1 месец

Преквалификацията е лошо нещо и един от многото абсурди на съвремието с която искат да замажат провала на капитализма. Понеже няма сигурна работа, всички са на дивашкият пазар и като се озъбиш без работа ти казват ами преквалифицирай се. Хаха. Това си е чиста подигравка с хората. Ако човек постоянно се преквалифицира той никога няма да стане професионалист в нещо. Само ще прескача от една работа на друга и никога нищо няма да постигне. Да не говорим че след определена възраст ученето е мъка.

6

34 г, с вишу, безраб

преди 1 месец

а аз за ко учех 17 г от живота си, да работя като 'висшист', а чужд народ да живее безплатно на гърба на майка ми дето аз не й стигам ??

5

Анонимен

преди 1 месец

Е, ако си 55+ и ще учиш нещо ново, колко ще го практикуваш после? P. S. 1: Колкото до това, че намалявал броят на студентите, които искат да учат в чужбина, то е защото намалява броят на студентите изобщо, на учещите в България също. P. S. 2: Колкото и да е перспективен изкуственият интелект, не може всички да се занимават с това, даже повечето хора не могат - иска се определен тип мислене, който ако го нямаш, колкото и да се напъваш да учиш, няма да го придобиеш.

4

Добрата новина

преди 1 месец

За всички тpлеи на заплата в посослството! Без главния памперс скоро идват съкращения!

3

медицинските са зле

преди 1 месец

1200 лв мед сестра . срам . ни да я хванеш за жена . да я учиш да краде . там са по роднински линии . един краде много . другите около него лапат . генерал танев във вма . не го осъдиха . над 268 точки в прокуратурата - крал, крал , та се ооосраалл .

2

Анонимен

преди 1 месец

Глупости, има едни отки от ЧР дето навремето са завършили със специални услуги вишУ. Тия същите апи отки ти правят "профил" разбираш ли. Т.е. няма значение дали имаш сертификати и знания, а правиш професионално и друго. Те са си направили някакъв профил. Е така си мислят, че грешките са минимизирани и владеят науката на назначаването. Виждат се обаче блестящите резултати от този подход. И за сравнение в САЩ и Япония примерно е прието ротация на кадри и даване на възможност за други роли

1

Факт

преди 1 месец

В Софийския Университет, двойните специалности са тихомълком забранени. Вероятно заради парите, които носят повече на брой студенти с по една специалност!