86

Alex

преди 1 месец

Откъде изпълзя тоя СФИНКС? Що не си стои на яхтата? От 90-та работещо външно министерство нямаме, така че да не се изхвър ля тая стара СКУМРИЯ! Докато беше министър, ходеше само с патлаци да се *** и не можеше да си плати Аванса с работа!

85

РАДЕВ

преди 1 месец

А ти притеснили се когато предаде медицинските сестри с мавара от Драгалевци....или нареди да нахранят журналистите...дърта ми нет чийка

84

Анонимен

преди 1 месец

Надке Надке гледам ти си се притеснила, не знам на есек как ще пропееш другата песен на бай Дончо

83

Нейнски,

преди 1 месец

Да не би да си ходите на гости с Тръпм,та си толкова информирана?! Хайде сбогом! Надежда тука всяка оставете!

82

Знайко

преди 1 месец

О, Гаражната преводачка суфльорка цъфна. Разбира я геополитиката колкото Тиквата английски.Толкова са ***, че чак не се усещат. Да, имала нисък рейтинг и не е популярна, но за 4 месеца до изборите е поправимо. С милиарди за кампанията и правилния наратив и медийно облъчване, може да сложим *** и непопулярен за президент. Ние сме елитите които дирижират.

81

Анонимен

преди 1 месец

Когато е нужен мейнстрийм коментар веднага викат някой от доказаните политици които ще кажат точно това от което медията се нуждае. Тази може да победи Тръмп само и единствено с фалшификация на изборите

80

хурков

преди 1 месец

До Анонимен Итази е друсана отвсякъде !!!!!!

79

Анонимен

преди 1 месец

Хаха, тази да не е любовница на тръмп че знае от кого се страхува?

78

Йокин

преди 1 месец

А наш'те не ги й СТРАХ!!!

77

Само питам...

преди 1 месец

От кога Хубавото Наде започна да разбира от политика ? Марионетка си беше когато "управляваше" марионетка си остана и след това. Тръмп се бил притеснявал? От кого? От тая кафевата , дето 4 години дума не каза и стоеше като *** край Деменцията Джо. Аз в началото я помислих за медицинска сестра наета да се грижи за стареца...

76

БайХой

преди 1 месец

Тази мумия пак ли изпълзя? При положение, че рейтинга на тази е в мазето от какво точно трябва да се страхува Тръмп? Аман от *** патици!

75

Анонимен

преди 1 месец

И това ми било бивш външен министър. Мончо Паси по-стойностен анализ щеше да направи:)

74

емо

преди 1 месец

ето такива плиткоумни хора са били външни министри и са представлявали страната ни. според евро-атлантичката нейнски трамп имал известни притеснения спрямо харис, защото била жена. да се смее ли човек или да плаче на подобни мисли, упорито публикувани от евро-атлантическия сайт.

73

Анонимен

преди 1 месец

Доста глупаво предположение , критикувал щото се боял по скоро кририкува щото я мрази

72

Не! Не се!

преди 1 месец

Смее се с глас, а ти си затваряй смешната уста

71

Анонимен

преди 1 месец

Естествено циг....то СДС зад Камала.То за кой да е.

70

Ббб

преди 1 месец

Кой те пита тебе.. Я си върни името пак на Катето коя беше. Или жубавото Кате, както те помним някои.. Или Наде беше... Преводачка с испанска филология и после външен министър, при бай Иван... Такъв ни е целия елит..

69

Какво следва

преди 1 месец

Г-жа Нейски да вземе да се преориентира към Тръмп. Ако някой все още се е надявал демократите в САЩ да спечелят изборите, надежда всяка тука да остави. Време е всичкото евроатлантик да се преориентира и да стане тръмпист.

68

Празни приказки

преди 1 месец

Що го наричат "демокрация" като то си е юдео-ционизъм?

67

Dimitar

преди 1 месец

Боже, и това ми било външен Министър! Ама хак да ни е!