14

Алекс

преди 1 месец

Хутите влязоха в дневния ред на израелската политика,а това ще ги премести от Червено море в Червената книга.

13

Маркс Енгелс и сие

преди 1 месец

До До АзъКанъАзъ7112136 .... Ционизъм значи еврейски национализъм... Не си в час драги !ЦИОНИЗЪМ ОЗНАЧАВА ЕВРЕЙСКИ КОМУНИЗЪМ ! Прочети нещо за еврейските кибуци !

12

До АзъКанъАзъ7112136

преди 1 месец

Ционизъм значи еврейски национализъм, но в толкова крайна степен, че да отрича правото на палестинците да имат държава на същата територия и отрича правото на арабите да живеят без да се страхуват от евреите............ционистите са като прикрити нацисти, мразят всичко и всеки, който не е евреин............ти виж историята, защо евреите са гонени от векове от останалите народи!!Защото не са стока, били са мошеници и лихвари, заробвали са цели държави в дългове.........интересувай се малко!!

11

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

До 12! Би ли направил кратък резюмиран анализ защо намираш Ционистите за лоши? С какво Кафка е виновен,че преди почти две хиляди години някакви психопати унищожават държавата на Израел,а после заселват това място с хей такива психари като палестинците,които не са историческите филистинци ? Ционизъм значи ДЪРЖАВНОСТ,човече! Защо например саудитските националисти са за ционистична форма на управление,сиреч Държава,а Израил да няма това право ? Думата НА-ЦИОН-АЛИЗЪМ казва всичко.Да живее Израел !

10

Израел

преди 1 месец

има много врагове, не само хутите,но и Иран,и Сирия,и организации като Хамас и Хизбула.............защо ли???И защо всички други да са лоши и терористи, а евреите-ционисти да са добри???Уважавам професора, но той казва само половината истина..........Израел, дори с подкрепата на САЩ , не може да води война на няколко фронта!!!

9

Анонимен

преди 1 месец

- Видяхме размяната на удари между хусите и Ираел, между хусите и Пиндостан. - Хусите водят по точки. Ако руснаците ги снабдят със свои подходящи ракети, те ще подпалят доста пиндостани разрушители и самолетоносачи, ще подпалят Израел от 4-те крайща.

8

Фикси

преди 1 месец

Има един експерт по тези въпроси и той се казва Боян Чуков, а тези от къде ги вадите направо ви се чудя...

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Обикновено не харесвам оценките на господин Чуков,но в случая го поздравявам,защото е прав . Само ще допълня,че хутите не са проблем само на САЩ,а на целият Запад,защото възпрепятствуват търговията. Основният проблем на САЩ и цивилизованият свят е,ще Китай държи икономически контрол над нас. Затова е невъзможно да имаме стабилни икономики. Недопустимо е една държава с над милиард население да прекършва икономиките на всички държави. Китай трябва да бъде спрян,а нашите икономики о-производствени.

6

Бум

преди 1 месец

Къде изчезна надупченият самолетоносач на сащ в червено море.

5

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

Това просто селско недоносче пак ли говори глупости по телевизията?

4

Скоро

преди 1 месец

Сащ не знае с кой се захваща,афганците пасти да ядат.Но от една страна е добре някой да натрие носа на терористите сащ.

3

Анонимен

преди 1 месец

СЪРПИЧУКОВ ***

2

Анонимен

преди 1 месец

Козарите направиха за смях най-технологичните армии

1

Анонимен

преди 1 месец

Естествено... След като ги направиха за смях..