66

СополанПаси

преди 1 месец

Ако прогресивното човечество обедини усилията си за унищожаването на световните терористи ФАЩ,Ащ Ингилизия и Цион, и техните слуги-сатрапи чрез изпепеляване и физическото им изтребление , ще настъпи мир, спокойствие и благоденствие на планетата ни.Вярно е,че ще загинат и много невинни хора, но ще бъде запазено човечеството и планетата ни от унищожение.Путин постави началото на това свято дело.

65

Сашо

преди 1 месец

Защо да коментираме статия, авторът на която се срамува да си каже името!

64

1

преди 1 месец

Taka: 1. За 11 септември, Кенеди и принцеса Даяна, най-вероятно е вярно. 2. русия е държава на има няма 200 години и цяла измислена и опорочена история се обръща срещу нея. тук план дълес мълес не е нужен. Просто се давят в лъжите си. не са единствените, а това, че искат да я разрушат, за да я заграбят е вярно, но то не нужно мног услилия, все пак с подменена остиря няма как да оцелеят така или иначе.

63

1962

преди 1 месец

Бля, бля, бля. Що се хабиш да пишеш толкова ж-че!? Кажи го с две думи: Русия е лошата САЩ добрата. Да, да ама не. Всеки мислещ човек може да прозре кой зад какво стои, няма нужда да е конспиративно настроен. Та писанията ти ж-че са абсолютен пасквил апотеоз на американската дъвка за която клетият ти дядо е видял в Кореком да си я купи!!!!?

62

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не е необходимо да четем и слушаме руската "пропаганда"! Нормалните,мислещи и образовани хора имат възможност да получават информация от различни източници и те се възползват от това! Не им влияят пасквили като този,нито писанията на всичките шошоро издания! А за заветната мечта на западните хищници за разпадането на Русия със злорадство говореше пасито,размахвайки хилавите си ръчички за да покаже как точно те ще я разкъсат на четири,пет държави,които ще ги слушкат и ще им се подчиняват!!

61

Малко за политика

преди 1 месец

Доста са приликите с убийството на президентът Джон Кенеди и опитът за убийство на Доналд Тръмп наистина. Опорната точка на статията е да се представи всичко като руска пропаганда, но дали е така? И до ден днешен не се знае истината за убийството на Кенеди. Имаше набеден стрелец - Ли Харви Осуалд, който след това беше ликвидиран. За стрелбата по Тръмп също има стрелец, който, според тези, които го познават, съвсем не е бил опитен снайперист. Веднъж стреля точно, сетне свадбарски. Също ликвидиран

60

Не е баш тъй

преди 1 месец

До Анонимен 64: Никак даже не са различни. Просто едното допълва другото.

59

Анонимен

преди 1 месец

1."Тръмп беше нападнат от *** по заповед на Дълбоката държава, която изчерпа всички възможности, за да предотврати победата му". 2. "Когато другите възможности да се отървеш от неудобния президент са изчерпани, в играта влиза добрият стар Лий Харви Осуалд". Първото и второто според статията са коренно различни! Журналистика, кво да правиш!

58

интересно

преди 1 месец

нищо чудно че всички путиняци са тръмпанари щом вярват в плоскоземието ,рептилии и пр.кагебейски дивотии

57

Бах мама му.

преди 1 месец

Вместо да коментират Тръмп , руснаците да се махат от Украйна ,че ни писна от тези д-ив-а-ци.

56

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

УжасТ! Вятъра на промяната смени посоката... Намалявам броя на демократичните пропагандни съчинения на ФАЩ и подготвям пасквилчета с "неправилната гледна точка" извън мейнстрийма на спонсорЪ ми от Козяк и ще пускам и "статии" за "пропагандната руска гледна точка", въпреки болката и страданието от "оттеглянето" на любимия ми Деменний Памперс Джо,без чиито щедри "дарения" и грантове,трябваше да се върна на село и да копам картофите,вместо да се въобразявам на юроатлантичка джурнаГлистка..."

55

Анонимен

преди 1 месец

Какво все питате Русия? Ми оправяйте се сами, нали сте ни много оправни евроатлантици.

54

Анонимен

преди 1 месец

Само ПР-ите му и приближените медии имат сметка "да убият" Тръмп, ама да оцелее с вдигнат юмрук. Героични първи страници като за начало на кампанията.

53

Анонимен

преди 1 месец

От къде ви стана известно, че Путин има навика да убива враговете си? От колективнозападната пропаганда ли? Голословните твърдения дори не могат да бъдат наречени конспиративна теория, защото са просто клюки.

52

Анонимен

преди 1 месец

"Директорът на ЦРУ Алън Дълес е разработил сценарий за разпадане на съветското общество чрез разпространяване на западните ценности сред младите хора" - Там пише: вкарайте секса в образователната система на руснаците и порасналите им деца ще изтрахат своите родители.

51

пияница мистик

преди 1 месец

Младите хора с мозък мноооого отдавна избягаха от Мордор и отидоха да учат и да работят за САЩ. Остана пляватa с промит от пропагандата мозък и IQ под 50. Сега каквото и да говорят по ТАСС и Р1 се знае, че планктона ще го приеме и ще му повярва

50

Анонимен

преди 1 месец

Не знам кой "стреля по Тръмп", но ме изкефи, че след като стана нямаше и капка "от въртящата" кръв по костюма, нито по юмручето дето развяваше. ;) Дълбока, дълбока, колко да е дълбока тая държава?

49

не може да бъде!

преди 1 месец

Тази статия е просто непрофесионална.Разбира се че може да се упрекне руската пропаганда в пристрастие,но тя просто се възползва от слабостите на колективния Запад.Който е написал статията не е чел нищо то книгите за убийството на братя Кенеди и Мартин Лутър Кинг.Също така би трябвало да се попита авторът знае ли нещо за Джеймс Енгълтън,зам.дир на ЦРУ,отговарящ за контраразузнаването,особен, способен ,специален,недоверчив човек,имащ единствен приятел и доверено лице .Името му е ...Ким Филби!

48

пияница мистик

преди 1 месец

...е била убита по заповед на кралица Елизабет II "...ДА ВИ ЗВУЧИ ПОЗНАТО???

47

пияница мистик

преди 1 месец

Оттогава насам държавните бюджети за пропаганда са се увеличили многократно. Вече не се нарича Russia Today, а е известен като RT. Преди всичко обаче той престана да възхвалява Русия. Сега каналът произвеждаше много по-популярно и търсено в световен мащаб съдържание: истории за това колко ужасна е Америка, от една страна, и конспиративни истории, от друга.Те включваха недоказани, но сензационни разследвания, като например, че атентатите от 11 септември са организирани от американските тайни служби, че Джон Ф. Кенеди е бил убит от агенти на ФБР и че принцеса Даяна е била убита по заповед на кра