30

Анонимен

преди 1 месец

До ТП-62 Бях написал някъде, че една бордова ГАЗ-66/Виетнамка/ оборувана с два бидона за вода по 1 тон, мотопомпа, маркучи и струйник, моторен трион и шанцов инструмент, с трима човека ще върши повече работа от един БТР, но не, БТР та БТР. Само трябва да се обособи пункт за зареждане на вода от тези и пожарните автомобили, като за водоснабдяването трябва да се осигурят водоноски превозващи водата.

29

Да

преди 1 месец

До ТП-62 Точно това е причината да се споменават постоянно БТР! Ние дадохме БТР- те на МВР. Ако ставаше с тях, защо не изкараха военните техните? Колкото до втория ви пост, Ако решиш да произведеш нещо , или да внесеш техника, започват такива обжалвания, че свят ще ти се завие/само да обявят обществена поръчка за внос на противопожарни самолети и хеликоптери , само стой че гледай/! А има неща които трябва да са с приоритет.

28

ТП-62

преди 1 месец

Има техника, има и хора, няма организация и желание за работа. Преди петнадесет години ТЕРЕМ Х. Крум изработи пожарна машина от шаси на Т-62, като добави резервоар за 10 тона вода, булдозерно гребло/нож за правене на просеки и управляемо дистанционно подаване на вода. Гасиха няколко пъти и нищо не се чува за нея от тогава.

27

баба мара

преди 1 месец

как няма хоара 240 безделници в нс начело с гл пожарникар на републикатавсички в автобуса и на беклемето

26

ТП-62

преди 1 месец

До Анонимен 25 Защото ги дадохме на Украйна, затова ги споменават (така ще е до второто пришествие)

25

Анонимен

преди 1 месец

До Радек от Боктор "Гражданска защита" се вля в пожарната. БТР дърпащ цистерна по тесни черни пътища с дупки и наклони? За такива , трябва лека и маневрена техника с която бързо да се реагира на променящата се ситуация. Защо трябва да е БТР? Не може ли камион-цистерна? Просто трябват водоноски /на Чистота са 6 тонни/ да подвозват вода и стабилен водоизточник!

24

?

преди 1 месец

До Изпитвам отвръщение Пише се "отврАщение" и не е лошо, вие да посочите точно от коя група сте? Може да допълните "вечно недоволните" ,"вечно мрънкащите" и "постоянно плюещите".

23

нямал хора!?

преди 1 месец

Ами тази армия за какво ти е бе,шкембак!?По цял ден да играят карти ли!?Баси некадърниците,баси чудото!

22

Радек от Боктор

преди 1 месец

Аз да питам! Имаше Гражданска защита, къде е? 100 БТР дадохме, а защо не им закачихте по една 7-8 тонна цистерна с помпа и маркуч отзад? Защо режете за скрап стара и неупотребявана техника, а после: Оле изгоряхме? Кога ще почнете да мислите? Ами май никога, защото сте рептили и не ви се отдава!!!

21

Анонимен

преди 1 месец

Те всичките политици или инфлуенсъри станаха , как да стане работата :)

20

Анонимен

преди 1 месец

това е положението, еднокнижникът-пожарникар, вместо да гаси пожари, политик стана

19

Затова

преди 1 месец

нищо да не се прави. Из горете България тотално. Докато един ком ар не остане на тери торията. По-добре уж асен край, отколкото уж ас без край. тери тория в която управляват различти кла нове на о *** ге та.

18

Анонимен

преди 1 месец

Пернишкото пиянде като какъв се изказва?

17

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски защо не ни изпрати помщ?

16

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Обадете се на другаря Бойко Борисов. Той ще задейства комунистите и " децата на социализма" ,за да усвои парите, които ще отпускате за гасенето на пожарите , които самите селяни си ги направиха . Вашата съпричастност към престъпниците не остава незабелязана . Само глупците от Европа и света ви вярват на думите ви. Хора има , повече от 6 милиарда сме на планетата Земя.

15

Анонимен

преди 1 месец

Правят ни на *** и мислят, че им вярваме!

14

До 12

преди 1 месец

Защото има забрана за сеч, затова ! А защо не горят ниви със слама ? Проблемът на държавата е мафията която прави каквото си иска, а топлината беше "добре дошла" за да бъде използвана "правилно" ! Но както казваш няма съмнение, нали сме наивни овце, ще се съгласим отново с мутрите !

13

Анонимен

преди 1 месец

И техника няма, и хора няма и виновни за това няма! А бе въобще, само крадци има със скъпи коли от поръчки!

12

До 4

преди 1 месец

Защо и е на дървената мафия да гори дървесина,ако изнася за Турция?То не,че не се изнася,и много хектари са на фирми свързани с ДПС,но няма логика.Местните не се съобразяват с горещините-на места към 40,косили сухи треви с бензинови косачки.В Хасково след дъжд качулка забраниха косене и балиране на слама до18.08.,и ангажираха полицията да следи по селата,защото не всеки мисли.За мен пожарите са от човешка намеса.Има и поверие на 15,16,17 юли забрана за палене на огън,заради пожари в голям мащаб

11

Добре казано

преди 1 месец

Нашия народ и нашата държава. Ама да ви Еva, от комунист капиталист става ли?! Тия още си живеят в епохата на моето си е мое, чуждото е общо. Ама и то е мое. Соц и ленински събонтик.