10

слава на кумунизма

преди 1 месец

Куба рожба на россия! Мизерия Тотал!

9

Анонимен

преди 1 месец

Ето, виждате ли, "градгъзки интилитуауци" - Ако горивото стане по 20 лева на литър, ке минеме на електирпески буфчи

8

ъъъъъъ

преди 1 месец

то добре ама кво става до като нема ток ?! щото все пак там е комунизъм :)

7

Анонимен

преди 1 месец

До G Уж щастливи, а все търсят начин как да се метнат в морето и да се доберат до Флорида. Също като в НРБ - земен рай, ама за всеки случай автомати, кучета и бодлива тел пазят щастливите да не бягат.

6

Лъжлив русофил

преди 1 месец

Е кво става с вечната съвеЦко-кубинска комунистическа дружба? Москва що не им дава безплатен нефт? Нали тука нашите русофилчета ни лъжат, че приятелите на москва се къпят в безплатен бензин? Нали уж при комунизма нафтата била по 1ст и всички се топлили на евтина руска нафта и не затваряли прозорците зимата?

5

Анонимен

преди 1 месец

До Магелан Преди 2 години бях в Куба. Просяци навсякъде. Просят за всичко - искат дори аспиринче и парацетамол от туристите. Та при положение, че няма дори тези елементарни лекарства, за какво безплатно здравеопазване може да става реч?

4

Магелан

преди 1 месец

Шок и ужас.За последно бях в Куба През 1999гд. Направо попаднах все едно съм вБГ. През оседесете години на миналия век.През час ,два минава по 1,2 коли по централна улица.Мнофо млади хора .Никакви магазини.Купонно система която е актуална и сега.Много фиести и никакво комерсиално и завистливо отношение Малко българи може да си го представят без да са го видели на живо.Но щастливи и весели хора.Бвзплатно здравеопазване.Рай за българските пенсионери.

3

Анонимен

преди 1 месец

Има грешка в заглавието

2

Анонимен

преди 1 месец

Чета, чета и не може да не ми направи впечатление как в построения кубински рай всичко е в разруха. Що така, нали комунизма беше "идеалния" строй?

1

Анонимен

преди 1 месец

И тея правят зелен преход. Венецуела и русия не щат вече да им дават безплатен петрол.