106

Банкеръ

преди 1 месец

Младите турчета едва ли знаят,че парите,които харчи организацията им са на Пеевски.Щеостанат неприятно изненадани,като размерът,че имат само вярата в Аллах и имената си.Без парите на Пеевски са на трудовата борса.Там с тия имена няма да е лесно.Няма да има пари от Бюджета абе ще е интересно.Щом Данчо ментата стои при Пеевски значи Доган няма лев.Ако имаше първи щеше да се изметне.

105

Анонимен

преди 1 месец

превратът към Делян Пеевски няма да е успешен Той е българският Тръмпподкрепям легитимно избраноTo ръководство Ha ДПС Делян Пеевски . в момента има опит, преврат срещу Делян Пеевски.

104

Анонимен

преди 1 месец

Не че ми пука, ама така и не разбрах тия за кво се изпокараха.Кой да кара влака ли?

103

ароматния пръч

преди 1 месец

Новото начало не дочака Коледа!

102

Юлиян

преди 1 месец

Кратко и ясно-младежите в ДПС стоят на страната на Ахмед Доган.Никой не остана с Пеевски."Новото начало" бързо се приближава към предизвестения си край.

101

искат да направят пр

преди 1 месец

тези които са на снимката няма да виждат Парламент след следващите избори отвътре

100

Младите

преди 1 месец

Талибани, вие подпалихте родината по нареждане на вашия падишах в Росенец.Народът го знае, остава да го изрече някой смел политик.Да видим кой ще е първия.Това ще е края на Доган.

99

Анонимен

преди 1 месец

Имаше снимка в интернет в началото на 2000 година.... как в Сараите на Доган .... Бат Бойко с еврейска шапчица на главата, с трепет и радостна усмивна целува ръка на усмихващия се Доган.... може би след тая снимка и да са се прегръщали!

98

пасарела

преди 1 месец

Абе и при култа при Сталин нямаше такова г..ене !! Ама кой е Меди Доган ,, защо в този век ви трябва султан или падишах ?? Вие , младите да не сте коне с капаци , та се кланяте доземи на Меди ??

97

Анонимен

преди 1 месец

Парата днес света владей и който я нема.... даже да е на 50 години с необрязана чурчуленка, за да не живее зле... като получи от Доганя парици ... сваля чипици и му се кланя.... Даже Гербаджията Боко ... когато му требат парици и изборни подкрепи със трици, слага си кръглата шапчица на главата... отива при Доган Ага... кланя му се и му целува ПАРИЧНАТА РЪКА, за да има кюлчета и да заблуждава обезмозъчената от комунизма Рая, че виждате ли.. Бия се в Гърдите! Аз съм Герой! А Раята блее: Беееее

96

Българин

преди 1 месец

Пеевски ще се качи на Румен Радев на президентския самолет и единствената свободна писта за кацане е при свети Петър. Пеевски е негоден и ненужен та този не може да си обуеш сами обувките а за връзване абсурд

95

ВСИЧКО ЗА ДПС...

преди 1 месец

ЩЕ СТАНЕ ДОСТОЯНИЕ НА МЕДИИТЕ И ОБЩЕСТВЕНОСТТА--ИМА ДОКУМЕНТИ ЗА ВСЕКИ И ВСИЧКО!

94

За младежите от ДПС

преди 1 месец

...."ПОРЦИИТЕ" И ПАРИТЕ СВЪРШИХА---всеки ще отговаря сам за себе си и ТОВА КОЕТО ИМА !!!

93

хахахааааа!

преди 1 месец

Вие турците, сами сте си виновни! Още малко да бяхте почакали и щяхме да ви завземем партията. Ако искате да я запазите, трябва в нея да се чува само турска реч и да приемате в нея само хора с турски имена. Щото малко оставаше да превземем Оперативното бюро и Централния ви съвет. И ТОГАВА можеше да изгоним от ДПС дори самият Доган. Представяте ли си какъв смях щеше да падне? Доктор Ахмед Доган изгонен от собствената си партия!!! Хахахаха! Хахаха!

92

Анонимен

преди 1 месец

По време на Османската Империя в Мала Азия са живеели най - различни народности... имало е и Българи... По време на Османската империя задължително е било на територията на Мала Азия обрязването на малките момченца за да станат юзюлмани. След Идването на власт на Ататюрк - той сменя името от Османска Империя на Турция след 1906г ....и всички малцинства, български християни и всякакви други... стават Турци!

91

Анонимен

преди 1 месец

Ние българите сме толерантни към всички....България е Християнска Държава! Българското Народното събрание трябва да издаде закон: На Българска Територия ОБРЯЗВАНЕТО НЕ Е РАЗРЕШЕНО! ииии след 100 години Всички родени на Българска Територия ще сме Българи. Защо Роми, Турци родени в България в Чужбина се бият в гърдите, че са Истински Българи, а като се върнат обратно в България си остават пак Роми и Турци?

90

Анонимен

преди 1 месец

Покажете ми в коя Европейска държава има Партия на малцинствата в Държавата, освен в България! Това че ние Българите уважаваме малцинствата и даже нашите деди по времето на Соца на Бай Тошо развъдиха Ромите до неузнаваема висота и част от тях се пишат за Турци, друга част не. Това не означава.... Че Балканите не са на Българите! Но и какво от това, че по заповед на Бай Тошо им сменяха имената на български след като не са забранили на бабите и майките да режат ЧУРЧУЛЕНЦАТА НА МАЛКИТЕ МОМЧЕНЦА!

89

Анонимен

преди 1 месец

Какво е това нещо бе? В България докарали 1280 джамии... при население 6 милиона души!

88

ДАНС

преди 1 месец

ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ В ДПС още не СА ВЕЧЕ В ДАНС, но ако изгонeHите депутати продължават така ... всички документи са у Пеевски

87

ДАНС

преди 1 месец

ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ В ДПС още не СА ВЕЧЕ В ДАНС, но ако изгодните депутати продължават така ... всички документи са у Пеевски