57

Анонимен

преди 1 месец

Доста слаба статия. Не знам какъв хонорар е получил за нея този псевдо журналист, но съм убеден, че ученик от 10. клас в селско училище би се справил по-добре, въпреки трагичността на Бг учителките в хуманитарните дисциплини.

56

Анонимен

преди 1 месец

Внушението,което се опитва да направи този пишман анализатор с психобуламача си за "объркания" Тръмп се връща като бумеранг върху него самия! Толкова безсмислени и злобни коментари може да се пръкнат само в много изпаткала шошоро кратуна! Хистерясалите либерасти хвърлят огън и жупел заради дементната си джендърска безпомощност и човешка несъстоятелност! Агонията им е жестоко кървяща и неспасяема,очаквана с огромно нетърпение не само в САЩ,но и в целия нормален свят! Победата на Тръмп е от БОГ!!

55

Анонимен

преди 1 месец

Леле, цяла статия, в която някакви се жалват, че са функционално неграмотни и не разбират какво е казал някой? Ми напишете точно какво е казал с контекст и ще ви обЯсним, няма проблем.

54

Смешка

преди 1 месец

При срещата на Боко с Тръмп преди време му казали да каже на английски Как сте. Той казал порешно Кой сте и Тръмп му отговорил ,че е мъж на Мелания.Бойко отговорил - и аз.Това трябвало да е отговора,ако е задал правилно първия въпрос.

53

Анонимен

преди 1 месец

Е как защо? Защото Тръмп е сериен убиец! Ти не знаеше ли маНело?!

52

Хан Крум

преди 1 месец

Само след шест месеца всичкото мисир-*** ще се надпреварва да венцеслави Доналд Тръмп... ако все още е жив.

51

Анонимен

преди 1 месец

Напълно луд за връзване.

50

Анонимен

преди 1 месец

До ароматния пърч (евала име btw, обърнаха ми се червцата) - Тонинпреди беше така, ама сега е по-силно.

49

Анонимен

преди 1 месец

Брутално т*па статия, скалъпена по уок-Жендър тренда, преведена с гугъл. Мисирке Христова, или както там ти е истинското име, научи ги този английски език, най-елементарните от всички световноизползвани езици е. Да се писва статия не е лесно.

48

Dnes се изложихте

преди 1 месец

От жегите ли, от що ли, но може ли такава жалка статия да пуснете. Толкова много очевадни и грозни преводни грешки.

47

Анонимен

преди 1 месец

"Анализът е на Дейвид Мурикуанд за EuroNews". "По публикацията работи: *** Христова" - "...където вероятно ще се сблъскаме с адския аватар на Сторми Даниелс, който провъзгласява: "АЗ СЪМ ПАЗИТЕЛЯТ НА ВРАТАТА!".... Драга ***, като КРАДЕШ чужди статии и ги превеждаш през Гугъл.. Ами напъни се малко да разбереш, че Сторми Даниелс е П0PH0 звезда и се губи смисълът на тоя каламбур с "вратата"... и "аватара й.. сещаш ли се? Ако в жеснки род и пречи шкембето - само разпъди мухите и ползвай огледало.

46

Нелинда Пулицарката

преди 1 месец

Мдаа... начи тоя път Пулицара шъ го взема! Каква мисъл,какъф превод, ас съм най добрата ми-си_р_къ ф Балгария!

45

Анонимен

преди 1 месец

От Холивуд са се впрегнали да пишат против Тръмп,защото те се нуждаят от кръв.Правили си инжекции в лицето със серум от кръе,за да изглеждали по-млади.Всъвсем сериозно.На интервюта си го признават.Това са съвременните модерни вампири,на които не им пука от коя част на света ще смучат кръв.Затова и дават пари да се пръска с метални частици и да се затъмнява слънцето.Вампирите не понасят слънце.

44

Да допълня...

преди 1 месец

До Анонимен 45 То и Путин е пс-ихо-пат , но няма кой да го спре.Жалка работа.

43

Така е ..

преди 1 месец

Ако всемогъщия Бог имаше милост , Путин нямаше да е жив , заради един милион избити клетници.

42

Ааа

преди 1 месец

Смятай чак до България се е разпрострала ръката на дълбоката американска държава

41

Анонимен

преди 1 месец

Жалка статия написана чрез бот с изкуствен интелект AI със заложени соpоcоuдни облъчвания. Жалка работа.

40

ароматния пръч

преди 1 месец

След като идола на мнозина американци Хълк Хоган подкрепя Тръмп е ясно,че Тръмп се подкрепя от работещите,успелите,неупотребяващите наркотици и о,ужас - и от тези,които ходят само с жени.

39

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп не е олицетворение на масовия Американец! Той е психопат! А психопатите са големи манипулатори!

38

Анонимен

преди 1 месец

САЩ е създадена от мигранти! Повечето държави са създадени от мигранти! Нашите предци са мигрирали! Те са дошли от различни места! Някои от север, други от юг, трети от изток! Та за какви мигранти говори! Ние всички сме с такъв произход и все още мигрираме, без значени дали вътре в държавата или на запад! Над 2 милиона Българи от днешна България, живеят на запад след миграция! Това са нормални процеси!