12

ЧичУ88

преди 1 месец

Бело, тесно и само Сините от София!!!!

11

Реалист

преди 1 месец

Мащабната акция не е нищо друго, освен да се минимизира трафика на дрогата, от която не влизат никакви пари в джоба на политиците, за да може да се осигури разпространението единствено на онази дрога, която захранва сметките на всички политици.

10

Анонимен

преди 1 месец

Тия гадове унищожават децата с тази дрога. Не случайно земята ще се запали, тая гадост трябва да изгори. Алчните за пари *** така управляват хората.

9

Анонимен

преди 1 месец

ОТНОВО УДАРИХА БАТЕ БОЙКОКАИНО

8

Фитока

преди 1 месец

Професори много,академик заловен няма ли?

7

Анонимен

преди 1 месец

Да сте чували за някой наркобарон от Колумбия или Мексико последните години? Не сте, защото няма, но... кокаина си продължава да се произвежда, разпространява и опотребява в целия свят. Просто ЦРУ пое функциите на картелите и сега парите от този изключително печеливш бизнес ги прибират американците. Тези заловени наркотици просто се връщат обратно на картела/ЦРУ да ги продадат отново. Това е

6

...

преди 1 месец

Още от бай тошово време съм чувал, че не трябва да се застава на пътя на дрогата. Людмила Живкова опита да застане на пътя й и я убиха.

5

Алексей

преди 1 месец

На целия ЕС всеки втори друса кокаин,защото хората имат пари.У нас в Русия друсат само богатите,а ние средностатистическите хора нямаме пари дори за водка и гледаме да се напоркаме всеки ден кой с каквото може.Спирт,препарати за почистване на бани,одеколони,абе всьо!

4

Анонимен

преди 1 месец

А Брендо сам се предаде, да се отчете като арест от Интерпол за статистиката.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ицко депутатина не харесва това

2

Ади Х

преди 1 месец

Не целия ЕС, всеки втори друса, дали през ден, дали в месеца, дали всеки ден, според стандарта му на живот.

1

Анонимен

преди 1 месец

Сега кажете кой го употребява този кокаин. За да има такова предлагане с такива рискове значи има и търсене. Целият ЕС друса. Това са фактите. Но не тези които нямат връзки и време да се занимават с глупости. Не работника в производството, а чиновника и политика. И най-вече соростаците, театралите, журналистите , нпо наркоманите. Белобрадова "майко мила" друсаш ли или да те питам някое друго въпросче?