32

Бай Иван

преди 1 месец

Важното е да има помощ за зеленски

31

Анонимен

преди 1 месец

До Реалист В момента управлява Сглобката в ГЕРБ частта! Така ли не го разбрахте?Изчакайте някой и друг ден да видите какво става след като се махнат тиквите от власт.

30

Анонимен

преди 1 месец

Никак не са добре организирани, ама те и нямат за цел това след като те разпалват самите пожари!

29

Анонимен

преди 1 месец

Найденов,ами питай Киро де ! Той има опит с наводненията,нали беше там и ги разбира нещата като сложи гумените ботуши ! Е,само че го изгониха с лопати и с каквото намериха , не искаха и да го погледнат! До там беше той,а хората още си чакат помощите.Нали е много загрижен ....

28

Анонимен

преди 1 месец

Обясниха вече че пожарите са в труднодостъпна местност за пожарните коли. Тоя още не е разбрал че има нужда от вертолети а не от коли. Като няма нужната техника не може да се говори за лоша организация.

27

Гост

преди 1 месец

Справят се прекрасно пожарникарите, само че умишлено пращате да палят за да изграждате фотоволтаични централи и вятърни генератори. Алчни сте до безобразие,ама нали домуса ковачки и прочие ви плащат.

26

Гост

преди 1 месец

Много добре са организирани, пожарникарите са страхотни бойци. Проблемът е, че вместо да се купува техника, дрехи, коли, повишаване на заплатите, се хрантутят депутатите, субсидират се партиите с необосновано колосални суми. Слави Трифонов предложи по 1 лв, но Бойко, Доган, Корнелия, Пеевски отказаха, защото ще им падне гепенето. Ако се ограничат парите за колите, командировките, дрехите, храната, протоколните на депутатите и министрите и шефовете на агенциите и д-р., и се пренасочват към МВР

25

ебни атлантици

преди 1 месец

мирчев къде се крие та не отива да гаси с лопата нали раздава бтр ите на украйна

24

анонимен

преди 1 месец

ПП ДБ питат - къде бяхме ние от ПП ДБ които управлявахме три години, че не купихме пожарни и самолети за гасене на пожари.

23

Гербер

преди 1 месец

До Тони Иванов. Абсолютни глу.пости си написал. Провал във всичко имаше в последните четири години, когато ГЕРБ НЕ Е на власт. А когато беше, държавата беше сравнително добре, строеше се из цялата страна и имаше пари за всичко. Глу.пак.

22

Алекс

преди 1 месец

Много долни излязоха от това ПП/ДБ.Използват една природна стихия и човешка трагедия за извличане на политически дивиденти.Една държава не е само пожарни автомобили.Утре като стане някоя катастрофа същите ще питат защо Пътна полиция не работи.Е,как да работи без автомобили?

21

Анонимен

преди 1 месец

Що бе?Орязахте правомощията на Радев и ...закономерно се появи Главчев.Що ревете?Вие сте косвената причина за ситуацията и трябва да се срамувате, не да критикувате!

20

анонимен

преди 1 месец

Да бе, простоКирчо, Кокорчо и сапунения крал Денков, щяха по-добре да се организират! Ники щеше да е на път, Киртака на морето, а Кокорчо щеше да маа свинско със зеле, и да не му дреме! Да се радват, и ние да се радваме, че не са управляващи в момента!

19

Анонимен

преди 1 месец

Къв е тоя олипс на снимката ве и тоя ли политик е станал баси сякаш с кастинг сте ги взимали. Кой даде техниката ни на Украйна - Тагарев комсомолеца, завършил в мацкве ли беше? ***

18

Анонимен

преди 1 месец

Имаше Министерство на бедствията и авариите! Вярно, порочно създадено, за да бъде министър миловидната ханъмка Емел Екстрем! Но, вижда се от последните климатични изменения, че може би такова трябва да има и дейността му да е изпълнена с разум и съдържание, а не клуб за назначаване на наи хора, обществени поръчки и крадене! Герберастите закриха това министрество!

17

Майора

преди 1 месец

Найденов , а къде отидоха 9 млд лв за 9 дни? А кой използваше правителствения самолет за вечеря в Солун? Стига сте се оправдавали с другите , корупцията е при вас и вашия защитник конгресмен от САЩ , е осъден на 222 години затвор за корупция!

16

Гошо

преди 1 месец

Митко, ще ти дадем пожарна отиди да гасиш, а не да приказваш. Нали си депутат гласувай закони, или си депутат само за кюфтетата?

15

Toni Ivanov

преди 1 месец

В борбата с огнената стихия се видя пълния провал на герберското правителство. Такова беше и 12 годишното управление на Герб. България я превърнаха в държава от четвъртия свят,дори след африканските държави и последна в ЕС. Въпреки всичко мафията продължава да се натиска да управлява с цел присвояване на очакваните нови еврофондове

14

Бау

преди 1 месец

Ее-еее, ми, само на пенсия и заплата - толкова! Ако искате успехи, на пожарогасителите трябва да осигурите и субсидии, както на земеделската мафия! Даржава няма, инициатива - скована, лансиране на лапачи и безотговорни хора на постове, верни партийно - поголовно - какво очаквате!? Никой не смее да доложи на висшестоящия Главчев - ,,Горим, стихията ни насмете", защото по древен тертип лошия вестоносец получава секира в главата! И изведнъж, цирът експлодира, резил и се задейства т.2 - справяме се!

13

Анонимен

преди 1 месец

Една от най-точните и успешни партии в момента е Метрополитен- София с ръководител инженер Братоев. Това е модел за успешно управленско поведение и решение.