24

Анонимен

преди 1 месец

В ход е пъкления сценарии за обезлюдяването и унищожаването на РОДИНАТА ни,който започна отдавна! Сакар се изсича поголовно,боковците унищожиха стадата и поминъка на хората с измислено заболяване,всяко лято пожари,които унищовават цели села! Пожарите не са случайни,преднамереното бездействие на продажните управници е напълно в унисон със заповедите на чуждите им господари да разчистят територията,за да могат по-лесно да безчинстват върху нея,както те решат за техните хищнически интереси! ОСТАВКА

23

Анонимен

преди 1 месец

ЗАЩО ЗАПАЛИ БЪЛГАРИЯ МУТРО

22

Анонимен

преди 1 месец

ОСТАВКА

21

vs

преди 1 месец

А колко щеше да е лесно, ако имаше планове за действие в такива ситуации предварително! Прави 1, прави 2, прави 3 и т.н. Ако имаше фонд за такива бедствия,ако имаше техника, ако имаше ръководители! Много е смешно! Премиер, вътрешен министър шеф на пожарна безопастност са там! Ако пишеше Станчо Стоянов (примерно) поема организацията за защита, нямаше да се чудим кой е виновен! На така е в БГ! Никой не знае кой за какво е там и каква функция изпълнява!

20

защо

преди 1 месец

ОСЕМДЕСЕТ ГОДИНИ от горски пожар къщи не са изгаряли СЕГА 35 наведнъж и още толкова вили -ПОЛОВИН СЕЛО Нямам думи

19

истината

преди 1 месец

КЪДЕ СА БТР-ИТЕ?

18

Анонимен

преди 1 месец

Къщите на хората вече изгоряха без да имат никаква вина.

17

истината

преди 1 месец

КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ЧАКАШ НАРОДЕ СТРАХЛИВ?

16

истината

преди 1 месец

Върви УМИШЛЕНО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА СТРАНАТА! УПРАВЛЯВАТ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ! ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ СЕИРДЖИИ НИЕДНИ?! БЪЛГАРИЯ ИЗГОРЯ - КЕФ ЛИ ВИ Е? ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ЛИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ НИ ПРОБЛЕМ???

15

Анонимен

преди 1 месец

А дали вместо БМВ-тата с които МВР се похвали преди месец два ( разбира се закупени с нашите данъци) не бе по-належащо да се кушуват пожарни - при положение че всичко което показаха като техника на пожарникарите е на 50+ години, още повече като стана ясно че има и еврофондове за това и голяма част от същите тези данъци щяха и да се възстановят

14

Какъв Съвет ,

преди 1 месец

Бе Главчо?Я подавай оставка и ти ,и Калин.ката Стоянов.

13

ВСИЧКИ

преди 1 месец

ПОЖАРИ СА УМИШЛЕНО ПРЕДИЗВИКАНИ

12

Анонимен

преди 1 месец

Ако бяхте оставили на времето оня огън в катуница, сега нямаше да има огньове! Ама децата ви, майките и бащите ви не са ви мили. Мили са ви кръвопийците на бг работещите.

11

Анонимен

преди 1 месец

не знам останаха ли наистина хора които да повярват, че държавата съвсем умишлено остави странджа да изгори

10

Анонимен

преди 1 месец

кво свикваш ве го*нар, Странджа изгоря , 120 ХИЛЯДИ ДЕКАРА ГОРА ИЗГОРЯ !!! Отдавна Странджа я разчистват, там първо обиха всички животни , изоставиха общините в тотална разруха, изхориха къщите на малкото останали хора и терена е готов за Фотоволтаици, за Военни бази на Нато и като цяло казваме сбогом на този район

9

хюго капет

преди 1 месец

Да сезира и данс главчо умни

8

Анонимен

преди 1 месец

Лозето не иска молитва, а мотика тия съвети са само губене на време и празни приказки.

7

Анонимен

преди 1 месец

Значи гр Елхово е на 10км,гр Болярово е на 3км ,гр Ямбол на 40 км ,гр Средец е на 20км и гр Бургас е на 50км ЗАЩО не тръгнаха с цистерните Веднага ? -НИЩО Бе ! чакаме от Турция камиони с вода ? А нещо армия мвр имаме ли ?

6

Анонимен

преди 1 месец

Тъжна картинка с пожарите, показваща пълна неподготвеност и защита на населението при природни бедствия. Толкова сме жалки и бедни да се защитим, а раздаваме щедро помощи на Украйна. Управляващите не научиха урока, че ако сам не си помогнеш никой няма да те спасява.

5

УПРАВЛЯВАЩИТЕ

преди 1 месец

СА ЖЕЛАТЕЛНИ НО НЕВЪЗМОЖНИ-***