35

Анонимен

преди 1 месец

Руска пропаганда

34

Анонимен

преди 1 месец

Стига сте писали бе евроатлантически трролове. Вървете да гасите пожари евроатлантически мъррзели гейове и подобни

33

Анонимен

преди 1 месец

До Копейка, Всички мaймyнu страдат от собствени номера , обединени в кражба на банани , нито една обаче не владее този номер дето е нужен , да не краде , а да прави общество .

32

Анонимен

преди 1 месец

Долния нищо не ти разбирам.

31

Копейка,

преди 1 месец

Точно Възраждане ,заедно с ИТН, ГЕРБ и ДПС свалихте правителството на Петков,единственото правителство,в което ГЕРБ, ДПС и техните обръчи от фирми не участваха.Така,че вие и ИТН върнахте ГЕРБ и ДПС,а сега най- много крякате.Писна ни от вас.

30

Анонимен

преди 1 месец

Копейката новият Волен лъже маже само и само по дълго време за нищоправене да получава много пари сладка работа е парламента

29

Копейката е прав

преди 1 месец

За много неща - за укропските туристи, за погазеното право на народа да си каже мнението на референдум, за продажните ППДБ как паднаха ниско в краката на тези с които уж щяха да се борят, за парите които раздаваме на укропските фашисти за да може госпожа Зеленска да кара последен модел Бугати. Само не ми харесва, че говори с утайката ППДБ, какво има да се пазари с тия небългарски дж_3е-н дъ р де г е нер а ти то е ясно, че те за друго освен за кражби не мислят.

28

Споко

преди 1 месец

идва юро и борса ток. Благодарение на евр оатлантическите прдажници. Без референдум, нхални и нгли ще бъркат в частните ни депозити шкаджии, шрлатани, дпсари. унщожителите на български лев. В Хърватия след еврозона инфлация от 40 до 70%, в България инфлацията за 3 години е от 60 да сто процента. сега ще ги видим кои в НС ще гласуват законите за еврото, този път ако народът не защити лев и частните депозити, си заслужава съдбата. а идва цифово евро внесто да пишат правото на Кеш в Конституцията

27

Анонимен

преди 1 месец

Дали са туристи тези евро атлантически бежанци или са завоеватели остава да разберем ако оживеем.

26

Анонимен

преди 1 месец

За това че България трета година издържа много голяма група украински туристи незнайно защо наричани бежанци е абсолютно прав.

25

Анонимен

преди 1 месец

Във Варна производството на руски патерици за политиците в София процъфтява. По заявка на клиентите от София се предлага по руска или по малко руска патерица. Клиентите са доволни.

24

Анонимен

преди 1 месец

Никой не е изпрал Борисов и Пеевски, лъжецо! Стига манипулирай простолюдието. Освен ако ти искаш да ги изпереш?

23

Лизко Близко

преди 1 месец

Запартък Костадинов, защо така злобеете? Ами, не можете така блажничко да се намажете на божествата. Не се пънете, миришат ви устата, чорапките също. Те не харесват путинолизци.

22

Анонимен

преди 1 месец

Защо на евроатлантиците Борисов и Пеевски патериците им са все проруски ?

21

Анонимен

преди 1 месец

Освен най-искрено да пожелаем на Костя и той някога да бъде такъв турист, да изпита на собственият си гръб подобно екскурзианство.

20

Реплика

преди 1 месец

Всички в този парламент са маскари. Никой *** за зеле не става.

19

3aйo Цuцuн

преди 1 месец

Aaaмa, Huku ucka ga nътyyвaaa!

18

Анонимен

преди 1 месец

Варненските патерици на Бойко Възраждане. Атака беше бургаската му патерица.

17

Анонимен

преди 1 месец

Костадинов ще вземе властта и ще проведе новия народен съд! Много атлантици ще висят по стълбовете!

16

Анонимен

преди 1 месец

Всички нормални хора гледаме достоверни телеграм канали и не гледаме пропагандистките краваро-говнярски канали: 1, b и новата. Гледайте истината в телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Rus_criminal; voin_dv; ФРОНТОВИК. Гледайте предаването "60 минут" и вести в smotrim.ru и различни канали в smotret.tv