16

Te

преди 1 месец

ТОЗИ МНОГО ГО Е СТРАХ -ЧЕ КРАНЧЕТО ЗАЕДНО С ДПС ЩЕ СПРЕ И МУТРИТЕ МНОГО ГИ Е СТРАХ

15

Индекс на Пригодност

преди 1 месец

Стига некомпетентни политици! Време е за промяна! Индекса на пригодност - тестове за интегритет, лоялност и интелигентност на кандидат-депутатите. Да знаем за кого гласуваме! Искаме прозрачност и качество в политиката. Информирайте се и подпишете петицията за въвеждане на #ИндексНаПригодност тук: [https://peticiq/ip-bg]. Заедно можем да променим системата!Повече информация може да намерите на следните адреси:Oфициален сайт: https://ip-bg.info/YouTube канал: https://youtube

14

Анонимен

преди 1 месец

Пак гласувайте за ГЕРБ.

13

Анонимен

преди 1 месец

А пък за нас не са изненада празните ви приказки,с цел да ви снимат и отразяват.

12

Анонимен

преди 1 месец

To тyй шe uм e нa шapлaтaнuтe, noвeчe go мaнgaт egвa лu шe goблuжaт...

11

РАБОТЕЩ ЧОВЕК

преди 1 месец

Герберите за пореден път не могат да съставят правителство и отново ще сме на избори,но вината никога не е тяхна.ББ така и не обясни защо не иска да направи правителство с ДПС,но и никой не пита.Омръзнаха ми едни и същи физиономии да ми обясняват колко искали да работят за д-вата.Такива некадърници никой няма да търпи в частния сектор.Да сте чули да се говори накъде вървим,как се позиционираме в променящия се свят и пр.Занимават ни двама мафиоти как да си поделят парите на д-вата.

10

Анонимен

преди 1 месец

Никога с ГЕРБ-ДПС, това е все едно да сключиш сделка с дявола! Боже опази!

9

Анонимен

преди 1 месец

Желязков, ти си пионката на Баце.

8

Анонимен

преди 1 месец

Гроб е ОПГ. Шайка айдуци.

7

Анонимен

преди 1 месец

Нали харчат парите на данъкоплатеца, огромните заплати и всякаква друга издръжка са им сигурни, защо партиите да се мъчат да съставят правителство? Пък и "експертното" "законодателство" дотук устройва т.нар.избраници. ОчевАдно построихме фасадната "демокрация". Избирателят ще почака нови 45 години, та да чуят и неговите вопли.

6

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Така е Желязков. Втория мандат не е изненада. Виж, първия беше изненада. Никой не очакваше такъв развой на събитията. Работата беше опечена, имахте 122 дупетата с отпадъците от двуличие. Добре че беше хидроинженера да ви подлее вода.

5

Един от бан

преди 1 месец

Отивай с главчев да си напечете теметата заедно с още много други. Ще отразявате кобцетрирано слънчевите лъчи директно в космоса и температурите ше паднат. Ще работите като американската харп система.

4

Анонимен

преди 1 месец

С ГЕРБ-ДПС България няма бъдеще!

3

Бойко

преди 1 месец

хайде да ходим да помагаме на главчев да гасим пожарите оправих климатика в пожарната работи вече

2

Що,бе Желязков,

преди 1 месец

Ти състави ли правителство?Мария Габриел ти го каза:"Поредният изигран".

1

Роско Костинбродския

преди 1 месец

Шокирани сме!Шок!Шок!Шок!