98

Деградиралия

преди 1 месец

Запад ФАЛИРА!!!БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ НАТО И ЕСЕС!!!

97

Анонимен

преди 1 месец

При 6 лв на квч, и аз ще бягам не в Сърбия, ами в Либерия.

96

Анонимен

преди 1 месец

Всички бизнеси ще избягат. Ако не сега то след година две като видят как самата държава спъва бизнеса, как всичко е несигурно и как работната рака е проблем. Сега се запитайте тези 1300 семейства как ще се изхранват.

95

Анонимен

преди 1 месец

1300 лева заплати ... може и да са малко, но липсата на доходи е още по-страшна, в страна като нашата.

94

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 98 - Точно. А сега - имахме инцидненто 6000 лева на мвч. Къде са 240 лева, къде са 6000!!! Това ще фалира всеки, дето не е някоя "арт студио" или "консултантска агенция" за няколо месеца ...

93

Анонимен

преди 1 месец

По-рано идваха заради ниските и предвидими разходи за енергия, способстващи за ниска инфлация и предвидими разходи за труд. Безплатната земя не е вече фактор, а липсата на работна ръка е утежняващ такъв.

92

Анонимен

преди 1 месец

До 97. Свестен сърбин с професия в Сърбия не стой.б

91

До 83 цървул

преди 1 месец

В Сърбия вземат повече пари от колкото в бегето. Бях преди 6 години в Горни Миланова по работа и общи работници на строеж вземаха около 60 евро надница

90

Анонимен

преди 1 месец

Хубава работа, щото е българска! Само ние може да отлагаме обещани строежи и идеи за хората, които ще бъдат облагдетелствани

89

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 93 - Никой не казва, че е идеално, но какво алтернатива имат хората?

88

Анонимен

преди 1 месец

Едно нещо да имаше хубаво и ... Не забравяйте - Заводът дойде по "Бойково" време, ама се съсипа по кирово.

87

Анонимен

преди 1 месец

Oсновната работа за която търсят е да връзваш кабели. Стоиш прав цял ден и заплатата беше навремето 200лв над минималната. Пълно е с роми и никой не иска да работи там. Нещо като галера в древния Рим.

86

Странно

преди 1 месец

Язък ни за плюенето по русия и слугинажа към запада, инвеститорите се насочват към държави извън ЕС, при това дружелюбни към Русия и Китай.

85

Анонимен

преди 1 месец

"Нали не искате чужд слугинаж? Ето - тръгват си. Честито на всички освободили се от слугинажа. И сега?" - И сега, ще правим родни заоводи!!

84

Анонимен

преди 1 месец

До Няма Хемус аре чао - Не съм запознат със случая, но ако това е истина ... срам и позор!

83

Русия

преди 1 месец

Трета ръка хора. Бананажиити даже не могат да продадат оставеното от НРБ.

82

Няма Хемус аре чао

преди 1 месец

Ами Хемус скоро няма да я има , а завода беше изграден с обещание Хемус да е готова преди 2 години. Тесни и разбити пътища, опашки на Дунава (където трябваше да има още мостове), няма сухопътен Шенген и еврозона. Уж са в ЕС в Бг, а реално са по-зле от Сърбия кто логистика и време на износ. Сърбия е по-близо до заводите в ЕС и пътищата са по-добре от в Бг. няма опащки и да има са много по-малко от в Бг. един Тир чака 3 дена вече за да мине в Румъния по пробития мост на 70 години...

81

Бегам бързо

преди 1 месец

Бягат от най корумпираната държавата в ЕС.От държавата на бибитко и шиши.

80

Не е газта проблема

преди 1 месец

До Да Те кабелите идват готови само се окоплектоват , специално на тоя чех газ не му трябва, че да бяга на евтина газ. По-скоро в Плевен са се организирали местните мениджъри и са точили завода -яко липси и надценки на вътрешните доставки. Примерно взема палети втора употреба за 6 лв. фактурира ги нови 25 лв. ит.нт.

79

ggg

преди 1 месец

Ниш на колко километра е....интересно! Някой е поискал много парички за да бягат така! Извън ЕС да им е по-хубаво.