129

Реалист

преди 1 месец

Западът се чуди дали и как да окраде руските пари, ама все още осъзнават че и без това разклатената им финансова система ще се срути. Все пак парите откак не са вързани със златото се крепят на едно голямо доверие, а доверието като си отиде ще си отидат и парите.

128

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е свалила MH17

127

Боби

преди 1 месец

6. РФ разсекретява производствената документация на завода за ракет - Ракета със съответния сериен номер е доставена директно от завода на военно поделение в Украинска Съветска Социалистическа Република. 7. Съда обявява решението си със ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТРАННА ФОРМУЛИРОВКА: "Съда смята че въпросните обвинени са виновни" (А доказателства?)

126

Боби

преди 1 месец

Факти по случая МН17: 1. Кой не затвори въздушното пространство над конфликтна зона? 2. Кой пренасочи МН17 да мине точно над тази зона? 3. Изстреляна е ракета по отломките идентифицирана като БУК-М1 аналогова ракета 4. Атлас-Антей прави НАТУРАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ като доказва че подобни разрушения може да направи ракета пусната от посока там където са Киевските сили(не е ползвано от съда) 5. Следствието обявява че е намерило остатъци от ракетата със сериен номер 6. РФ разсекретява производствена доку

125

Гошо

преди 1 месец

И този свален самолет както и Буча, Крематорск и Донецк са украинска провокация. Да не се приема друго твърдение освен украинското и това на САЩ. Украинците не носят отговорност за нищо както и американските военослужещи. Колкото и фалшиви статии да пишете истината е една и тя е че самолета е свален над украинска територия и отговорност носят фашистите там. Сталин не си свърши работата до край и това са последиците.

124

Симо

преди 1 месец

Понеже Нелката само ме трие, че я подигравам за разпространението на невярна информация.Моме, желая ти вечно щастие и да отразиш в статия излизането ни от НАТО! Породено от разпада му.

123

бананa

преди 1 месец

Я чукнете в гугъл да видите снимки на MH17, а след това чукнете да видите правителствения самолет на Путин. Да забелязвате нещо странно? Преди 10 години не се бях сетил да гледам, но сега това изглежда 100% доказателство че опиканите усраинци са гледали самолета с бинокъл и са си мислели че ще хванат Великия Путин за шлифера. И съм сигурен че напушените Хохландци със сигурност знаят за какво става дума. *егопата да пада в трапа!

122

Анонимен

преди 1 месец

А защо тогава Украйна водеше АТО - анти-терористична операция срещу сепаратистите, а не война с Русия. Защо Азов бяха неонацисти и ги бяха забранили в САЩ. Зеленски нареди по телемаратона да лъжат, че Украйна не се е готвела за война, въпреки, че Меркел и Оланд го потвърдиха. Тоя цитираният ветерсн от АТО е от нсй-върлите бандеровци.

121

А, ясно! :D

преди 1 месец

Продължаваме да ринем дъното. Сега като се смени приоритета на САЩ във външната политика, ЕС ще се окаже в поза разкрачена (то и сега е така, но тогава ще стане явно) тогава ще ги видя драскачите и думкачите по клавиатурата (тия на заплатка по някой някой грант или НПО на грантове), от какво ще се прехранват. Заделяйте по някой лев настрани, че ще ви секнат заплатите.

120

Орбан каза:

преди 1 месец

"Нашата европейска стратегия в името на трансатлантическото единство копира провоенната политика на САЩ. В момента нямаме суверенна и независима европейска стратегия или план за политическо действие. Предлагам да обсъдим дали продължаването на тази политика е нещо рационално, допълни той.

119

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 158 Абе то и ти с промития мозък, ако имаше акъл, нямаше да пишеш подобни коментари...

118

Не е ли ясно?

преди 1 месец

Няма световен ред за вечни времена. Благодарение на Русия и Китай светът вече не е еднополюсен. А на нашите управляващи трябва да им се припомни, че полагат клетва да служат на интересите на българският народ, не на ЕС и САЩ.

117

Война можеше да няма

преди 1 месец

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

116

Анонимен

преди 1 месец

ако боко не беше подарил на путин турски"путински" паток, кремъл нямаше да има как да избегне газопрововода в Украйна и нямаше да има война

115

Анонимен

преди 1 месец

Ако баба ми беше мъжка, надали щях да чета тая глупост.

114

Анонимен

преди 1 месец

До Дааа И пр0сти копейки като теб не трябва да съществуват, но уви

113

Shark

преди 1 месец

А ДОБРО УТРО! Още от началото на войната казвам, че Европа можеше да реагира адекватно и да я предотврати. Но Европа предпочете да клекне на САЩ, вместо да преследва своите интереси и тези на гражданите си, които с данъците си издържат Урсула и сие!!!!После се чудите защо крайно десни партии получават все по-широка подкрепа, наричате ги "популистки" и "русофилски", но подкрепата им за тях ще става още по-голяма. Защото Урсула и сие унищожиха идеята за демократична Европа!!

112

Анонимен

преди 1 месец

Че тя Европа реагира...и именно затова е войната! Меркел и Оланд помните ли какво казаха? Айде не се правете на чукнати!!!

111

Какво е

преди 1 месец

общото между полет MH17, MH317, AA11,UA93? Екипажът и пътниците са мъртви преди ударите вследствие на липса на кислород, летят на автопилот. Разлики - последните два в края на полета са насочвани към кулите от оборудване за безпилотно кацане монтирано предварително на съответните етажи. Едва ли руснаците или АлКайда са имали достъп до оборудването на самолетите.

110

маш

преди 1 месец

какъв жур-нали-стически миш-маш!!!