9

Анонимен

преди 1 месец

Отказвайте се. Не ви спирам.

8

Руси

преди 1 месец

Не съм съгласен с някои примери. Защо бургер да е лошо ? Купуваш си месо ,правиш си твоя кайма. Правиш си маслени бродчета. Малко лютеница ,домат ,маруля ,лук и парче сирене отгоре. Какъв е проблема ? Аз съм специалист в хранително вкусовата промишленост и знам какво говоря.

7

Анонимен

преди 1 месец

Дай ги насам за унищожаване :)))

6

Анонимен

преди 1 месец

Ето истинските СЪСТАВКИ на храни които са лоши, не просто храни: захар, рафинирани въглехидрати, зеленчуци богати на скорбяла (картофи, ориз), хидрогенирани мазнини (пластмаса), ВСИЧКИ мазнини от семена (рапица, слънчоглед, царевица и т.н. и т.н.), алкохол (Цап2ХаОще5ОХааааа). Това са нещата които ни убиват.

5

До 1

преди 1 месец

Храна е,образовай се малко.

4

Анонимен

преди 1 месец

Добре,обаче като си купих пилешко филе и го отворих,то вече беше вмирисано.Същото ми се случи и с риба-сьомга!Е кажете ми тогава какво да ям,което не е отровно?В плодовете у зеленчуците пък има пестициди.Ще карам на фотосинтеза,то се е видяло.След като няма контрол,ще ни тровят с всичко.

3

Ми спрете

преди 1 месец

да ги произвеждате, щом са толкоз лоши. Или поне спрете да ги рекламирате. Или налагайте глоби на Макдоналдс и Кока кола, че продават лоши храни и напитки.

2

анонимен

преди 1 месец

Докторе, ако не консумиран описаните лоши храни, ще живея ли дълго. Доктора - не знам колко ще живееш, но много дълъг и безвкусен щге ти се стува живота.

1

Анонимен

преди 1 месец

Откога алкохолът е храна?