9

Анонимен

преди 1 месец

Една от споменатите зодии съм. Не е вярно, че се караме - другите не се съгласяват с нас.

8

Луд Овен

преди 1 месец

Овните сме си пичове, гледайте си работата швестърииии. :)

7

Конструктивни дебати

преди 1 месец

Зодиите не се карат, простите и свадливи хора се карат. И злобните жени - също.

6

Анонимен

преди 1 месец

Овните искрено вярват в правотата си и смятат, че защитават Истината. Разбира се, на втори поглед не винаги е така. Най- неудържими в препирните са Водолеите. Те се мислят за философи, но не са, за жалост. И от двете зодии има широко и тясно скроени. Не е нужно споровете да стигат до бой.Чуждото мнение винаги помага да видиш още нещо, което ти самият не си видял, защото не си въздесъщ.Истината може да се вижда от различни ъгли, което дава съответно и различна картина.

5

Анонимен

преди 1 месец

Познавам и кротки Скорпиони. Лъвовете и особено Лъвиците просто искат да се налагат във всеки разговор и често пъти изглеждат глупави. Близнаците наистина са скандалджии, а за Овните не знам. Но познавам двойка, тя Овен, той Близнаци. Много се обичат, но често спорят и всички знаем, че когато са насаме споровете им нерядко приключват с шамари. Това споделя и той, и тя.

4

Вишну

преди 1 месец

Дреме ми, управяйте се

3

Анонимен

преди 1 месец

До 2Това на какъв диалект е

2

Анонимен

преди 1 месец

Не са карайте бийте сааа :)))

1

ДОБРЕ

преди 1 месец

Много ви дразни това, че Овните държим на своето и правим това директно, без шикалкавене, интриги и задкулисия. Нали така! Защото и други зодии държат да става тяхното, но го постигат подмолно, като за целта въртят интриги. Като например Близнаци и Везни.