Снимка: iStock/fizkes

Тези зодии просто много държат да изкажат мнението си, понякога го налагат, вечно спорят с другите, инати са и искат винаги да имат последната дума. Те редовно се впускат в караници, около тях няма мир и все ще намерят на каква тема да спорят. Ето кои са те, според "Times Of India".

Овен
 
Управлявани са от Марс - планетата на действието, твърдостта, войната. Те винаги отстояват мнението си, страстни са по природа, имат силна воля и труден характер. Не е изненада, че често се впускат в спорове и постоянно се карат с близките. Имат огнен темперамент, състезателни са, винаги искат да са първи, победители, прави. Затова дискусиите ескалират в разгорещен спор. Овните са инати, държат на своето, не уважават други виждания. Но и заразяват със своя ентусиазъм.
 
Близнаци
 
Те са зодии, които са управлявани от Меркурий - планетата на интелекта и комуникацията. Любопитни са, адаптивни по природа, общителни, забавни. Впускат се в дискусии на разнообразни теми, могат да говорят за всичко с всеки. Изслушват и другата гледна точка, но често самите те са непостоянни. Променят вижданията си, трудно им е да признаят, че преди са казвали нещо друго, скачат от една гледна точка към друга, което води до несъответствия и спорове. Хората смятат, че Близнаците често си противоречат и така се стига до караници.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase