107

уха

преди 1 месец

Небъдна работа. Колкото по оглупява стар човек , по си вярва. Това си е старчески маразматизтък, деменци и прочия. Не зависи от точната възраст. Вижте наборъ му - Мик Джагър как търчи като младо яре. Нищо че се е алкохолизирал и дрогирал през годините. Къде млад е и пред Доналд Тръмп. Но това си е индивидуално-ген или квото дал Господ.

106

Анонимен

преди 1 месец

Млад мъж, в разцвета на силите си! Какво не му харесват на Байдън?!

105

Анонимен

преди 1 месец

Джо е лицето,няма друг, без него са ....:))

104

Анонимен

преди 1 месец

в русия не карат путин да се оттеглия там грабват пушката и се връщат без крака

103

До105

преди 1 месец

А да ли пък не е разбрал, че е поръчан от напушен зеля, още по късото човече от Киев, хахахаха, смешен ставаш, за няколко цента, къде ви намират такива м.....ници

102

Анонимен

преди 1 месец

Старчески инат и деменция неочаквано добра комбинация.

101

Демократ Терорист

преди 1 месец

Бутнете го по стълбите и ще се отървете , за него пушка не е нужна.

100

Анонимен

преди 1 месец

Дедето се е заинатило.

99

Анонимен

преди 1 месец

Никакво отказване. Само тоя сенилен трябва да се бори срещу Тръмп. После ще отговаря и за атентата срещу Тръмп, и за съсипването на САЩ, ЕС и бандеристан!

98

Мда

преди 1 месец

Байдън може да бъде изтеглен само от тоя,който го сложи на поста(с измама,естествено)-Дж.Сорос!Вехтият рептил командори демократите още от времето на Клинтън и само страхотен срив на партията може да накара членовете и да осъзнаят проблема.

97

До 102

преди 1 месец

А ти какъв американец си бе, налъъм?Северно американец, латино американец или си нищо?!

96

Анонимен

преди 1 месец

Стреляйки по Тръмп,демократите ще загубят още повече

95

White America

преди 1 месец

А дали Тръмп не е разбрал че е бил поръчан от Вовата и под думите - Аз не пропускам - докато играеше голф нямаше нещо предвид късото човече в Кремъл дали няма да видим малкото му мозъче на живо как се пръска като пъпeш

94

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп винаги е пращял от енергия. Когато стартира кампанията си за първи път беше около 70, след това спечели, беше президент, нагласиха му вторите избори, и сега като го гледам на 78 си е същия. Байдън на 75 вече заспиваше и припадаше. Просто Тръмп е по жив и енергичен акъла му сече, а пък и си ляга с млади жени, това подмладява доста.

93

ЦунгЦванг

преди 1 месец

Само Барачковица има шанс срещу Дончо, ама тя нема да ги слуша рептилите

92

хммм

преди 1 месец

Тия по-добре да бяха стреляли срещу тоя щяха да спечелят повече

91

Американ

преди 1 месец

Партията На Либepacтната Oмpaза ще "оттегли" Джо Ceнил легнал с краката напред, щото той няма да се откаже доброволно.

90

Анонимен

преди 1 месец

Американците са алчни. Какво им липсва? Защо им е глобализъм и да въдворяват ред по света? Имат огромна държава на север с планини и сняг и на юг с кристално чисти плажове. Да вярно по територия са може би по малко от Русия ама то там какво е? Рядко населени гори от единия град до другия пътуваш два дена. И най интересното е че в Северна Америка има повече петрол и гас отколкото в цялата така наречена Русия от Беларус че чак до Курилските острови.

89

Анонимен

преди 1 месец

Робърт Ф. Кенеди-младши (независим кандидат) имаше *** в мозъка, който изял част от мозъка и довел до загуба на памет. (Преди години незнайно от къде беше отровен с живак.)Другият кандидат за президент Байдън със загуба на памет и деменция. Все такива са им кандидатите...

88

Анонимен

преди 1 месец

Вярно е че САЩ имат най хубавата природа в света ама те са заграбили земята на индианците. Все пак са се разпрострели почти на цял континент и са набили по един лакът на Канада и Мексико. Всичко имат плажове, планини, природни паркове.. наскоро четох че 3-те най-големи и най-стари дървета са в Калифорния. Това от целия свят. Смятайте каква природа и земя са заграбили.