151

Юлиян до краваря

преди 1 месец

Пак казвам!Не виждам защо да се плашим.Ние, както винаги твърдим, сме против всякаква намеса на България във войната.Неутрални и по-далече!Виж,вие постоянно драпате за по-активна намеса,за по-активна подкрепа на неонацисткия режим в Киев,за "по-лоялно"партниране с евроатлантическите военни структури.Превръщате територията ни в "плацдарм" за нанасяне на удари срещу Русия,без да мислите,че с това излагате на риск от ответен удар цялата страна.Отказът от подобни действия проява на страх ли е?

150

Сига вече !!!

преди 1 месец

До Кравар Евроатлантик....... Стига си мучал от обора . Отдавна се излагаш, но вече прекали. Май, май ти трябва Бикар НЕ-евроатлантик , поне да спреш да плачеш като вдовица за ......банан.

149

НЯКОЙ

преди 1 месец

САЩ КАТО подпалиха тази война защо не пратиха американци да се бият а дават оръжие за пари, долни из.ча.дия-измряха хиляди невинни хора

148

блицкриг

преди 1 месец

Дезертьорите се разстрелват в гръб и на място. Така пише в инструкциите на Загрядотрядите на НКВД. През 1941-45г. хиляди съветски граждани са разстреляни като дезертьори и това не беше новина.

147

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Не се плашете, драги ми русофили и други психично болни. Путин е едно комплексирано страхливо джудже, няма да посмее да атакува България. А ако реши да я атакува и сте толкова патриотично настроени Вие ще сте на първата линия.

146

Анонимен

преди 1 месец

Пак украински лъжи, нямало е никаква самозащита, стрелял е подло в гръб. Ако са такива патриоти, да ходят на фронта те. Кой им дава правото да убиват хора в гръб, това е войната на Зеленски и САЩ, не на народа, който е насилствено въвлечен. Ако Сащ и Зеленски искаха мир до сега да са почнали преговори.

145

FMC

преди 1 месец

На вас, краварри, много ви знае устата, защото хоп и сте избягали някъде в джендероландията. А някои от вас в момента пишат от там. Широко ви е около врата. Опасявам се, че ще ви отеснее, ако Путин реши все пак да направи бърз марш на Запад. Иначе се чудя, вече на емигрантите "дезертьори" ли им казваме? Значи Европа е пълна със сирийски, африкански и афганистански дезертьори :) ОК, така ще ги наричаме вече.

144

Юлиян до краваря

преди 1 месец

Че защо да бягаме?Ние сме си тук и нямаме намерение никъде да ходим.Русия,за разлика от Украйна и НАТО-то,сама се оправя.Няма нужда от нас.Ние сме нужни тук и сега.Да казваме истината за войната и да опровергаваме л-ъ-ж-и-т-е ви.Тъй че,няма от кого и защо да бягаме!

143

Ружа Игнатова

преди 1 месец

Държава 404.Кой, кой е.Владимир или Волдомир.

142

Анонимен

преди 1 месец

Крепостни.После оцелвлитв от месомелачките ще получат 10% отстъпка в новото казино на Еленски,за да им вземе всички пари.

141

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Такъв инцидент е невъзможно да се случи на тукашните русофили. Те ще са избягали с подвити опашки много преди да бъде обявена мобилизация.

140

Alex

преди 1 месец

Аз бих ударил един пълнител в небето и бих го последвал. Чужда война на три свръх сили. Но бих си взел автомата :)

139

Тиква

преди 1 месец

Добро утро, бандероФашаги стрелят по своите хората от 2014 година.

138

Читател

преди 1 месец

Бравус, ашколсун. Сталинските методи в една "ДЕМОКРАТИЧНА" държава която ще става член на ЕС са най-добри и ефективни.

137

Хмм

преди 1 месец

От поне два месеца ги стрелят. Просто, сега е имало повече свидетели.

136

Анонимен

преди 1 месец

в укроландия - държавата на обратното - в самозащита застрелваш в гърба някой, който бяга в обратната на тебе посока... поне така ще го погребат, на фронта ще го зарежат да гние в окопа

135

Анонимен

преди 1 месец

До 125,а тези 150000хил.които са у нас на помощи ,с тях какво ще стане.

134

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 132 Говори се че Личната охрана на ЗЕЛЕнски е от МИ6(определено "ЛИЧНАТА ОХРАНА" на Госпожа ЗЕЛЕнски и неговите деца е от МИ6). Да трудно ще го гръмнат (освен с някоя наистина голяма бомба) но също така е ясно че има подготвен заместник Западните служби са поне чак толкова компетентни.

133

Боби

преди 1 месец

До SS Руснаците нямат проблеми с персонала нали? Няма да се учудя при приемане на новия бюджет отново да вдигнат заплатите на военните както в мирно време така и военно времевите ставки...

132

Анонимен

преди 1 месец

Убийство на мирни граждани ,... нали Кличко !?