27

Шоп

преди 1 месец

Като е градинска, умее ли да копа? Търсим такава снаа.

26

Иван Иванович

преди 1 месец

Момичета, не ме интересува стила ви на обличане, стига да ви е удобно и да има много баджак!

25

Анонимен

преди 1 месец

Тая я познавам. Мирише и цветето на аншоа.

24

Анонимен

преди 1 месец

Приятни сънища!

23

СТАВА ЗА

преди 1 месец

ЗАБЪРСВАНЕ

22

Анонимен

преди 1 месец

До Сф ... Отговор на представата ти за "градинско момиче, аз го свързвам със цвете". *** в розовата долина. И там млади красиви берат Рози. Избери си една от тях с име "Роза" и ще имаш вечно цвете в къщи ухаещо на Роза! Ако ти се хапва малина, избери си с име "Малина". Ако обичаш калинки в къщи, избери си "Калина"! Ако искаш да не те боли кръста, си избери мома с име Кръстина! .......

21

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно миришат на оцет.

20

Анонимен

преди 1 месец

Ще си ги мием взаимно!

19

Анонимен

преди 1 месец

:)

18

Сф

преди 1 месец

Понятието градинско момиче аз го свързвам с представата за цвете. Какви лопати, какви гьолове, какви зеленчуци и пазари?!

17

Анонимен

преди 1 месец

Всички Селски девойки са естествено красиви. Повечето Градски девойки са изкуствено красиви - с надути устни, силиконови цинцуpели....намазани с мазила... пудри ... миpизми, не знаеш кога е пpъднaла... Докато разбереш коя Градска мома става за женидба портфела ти постоянно ще се изпразва. Отиваш на село... Избираш си естествена природно красива мома и портфела ти винаги е пълен.... Само, че сега Селските Моми са рядкост!

16

Анонимен

преди 1 месец

Тая има ботуши, понеже близо до къщата има гьoл!

15

СУФ

преди 1 месец

Тия моми, с тези ръкави и гумени ботуши, като се препотят няма да могат да превземат нищо. :) А Бионсе си е помислила, че зрителната имам с големите, непълни чашки ще мине ли? :) Хем си ги пълни :)

14

Анонимен

преди 1 месец

Много извори пресичат пътя. Един беше с вонеща вода - серен. С удоволствие си събух да поджапам.

13

Анонимен

преди 1 месец

Стилът "Градинско момиче" - пардон "Градско момиче" отишло да отпочине на село всред природата .... превзема лятото..... след като прочело, по интернета, че на село в гората е по хладничко и въздухът е много по - чист от по градовете живеейки по бункерите - апартаментите на блоковете!

12

Анонимен

преди 1 месец

Тая има пари. Има и автомобил. Всяка седмица ходят до градчето и напълват багажника с ядене от магазините. Така че не се притеснявайте за Стилъ "Градиско момиче" Освен това, сигурно има и вече млад ерген около себе си за да не се страхува нощно време в гората. Скоро ше има и бебенце! Та за нея всичко е ясно: "След майчиното мляко, най - добро е млякото от аптеката. Смесеното хранене е когато майката и бащата кърмят детето подред." Та не се притеснявайте за стил "Градинско момиче"!

11

Анонимен

преди 1 месец

С голи кълки на село не се работи. с тесни *** също. А пък тая коса, дет',като се наведеш, пречи да виждаш, е жива поразена от слънцето... кадърът е подходящ за учебник по криминалистика или за пенсионерски вестник в рубриката "Открийте смешките"

10

Анонимен

преди 1 месец

Снимката е хубава! Но я няма тайната! Тайните на нашите Баби и Дядовци, предавани от векове по селата към следващото поколение....Те са биле нашите учители! "Как да се преживее всред природата без пари!" Всичките тайни се изгубиха, след изземване на земите на Българските Ковбои - Селяните и натикване по ТКЗС и обезлюдяване на селата.

9

На работа

преди 1 месец

Мацката да полее доматито и да издои кравите.

8

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Тоя стил малко напомня за стила "дървосекач" при мъже, които през живота си не са пипали лопата или секира.