Снимка: iStock/Leon Harris

Нов стил на обличане превзема лятото.

Става дума за т.нар. "Градинско момиче", предават от "Elite Daily". Лято е, дните са по-дълги, топли и слънчеви, природата цъфти, навсякъде всичко е зелено.
 
Прекарваме все повече време навън, през топлите месеци хората редовно стоят по градинки, паркове, ходят в планината, по екопътеки, край водни басейни и т.н. Така че именно сега е времето да прегърнем света навън и да се потопим в този стил.
 
Стилът градинско момиче се характеризира с леки платове, материи, които държат прохладно, винтидж деним, големи сламени шапки, широки поли, рокли и блузи с флорални мотиви, гащеризони, ризи от лен и т.н.
 
Виждаме, че много инфлуенсъри се показват именно с такъв тип дрехи в TikTok и Instagram. Този стил показва любовта към природата, свързването с нея. Помислете какви дрехи бихте носили, докато събирате цветя, откъсвате зеленчуци от градината или се разхождате на фермерски пазар - и залагайте на тях.
 
Дънките с широк крачол и макси полите са неизменна част от гардероба на градинското момиче.
 
Що се касае до цветовете, залагайте на бяло, зелено, синьо, кафяво, бебешко розово. Може да носите бели рокли и поли с червени, лилави, зелени флорални мотиви.
 
Още по темата и снимки на звездите, които залагат на стила - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase